Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Dur: Ο Θεόδωρος Δούρος μέλος της κριτικής επιτροπής του Online Hackathon #FashionforSmartCities

Dur: Ο Θεόδωρος Δούρος μέλος της κριτική...

Ο διαγωνισμός υλοποιήθηκε με στόχο προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να επικεντρωθούν και να ανακαλύψουν καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες

Ο Θεόδωρος N. Δούρος, Διευθύνων Σύμβουλος της DUR, ήταν μέλος της επιτροπής του Online Hackathon #FashionforSmartCities την οποία συναποτελούσαν προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό χώρο και τον τομέα των επιχειρήσεων με στόχο να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες σπουδαστές τις γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία τους. To Online Hackathon διοργανώθηκε από την εταιρεία MADE σε συνεργασία με το Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο και το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεματικής στο πλαίσιο του έργου STARTS.

Ο διαγωνισμός υλοποιήθηκε με στόχο προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να επικεντρωθούν και να ανακαλύψουν καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες και λύσεις στην καθημερινή ζωή των πολιτών, συνδυάζοντας τη χρηστικότητα, τη βιωσιμότητα, και την τεχνολογία στο σχέδιο μόδας. Ο Θεόδωρος N. Δούρος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής αξιολόγησαν τις ιδέες των φοιτητών με βάση την έρευνα, τη χρήση ψηφιακών εργαλείων, την πρακτική εφαρμογή, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Με την ιδιότητά του ως Διευθύνοντας Σύμβουλος της DUR, ο Θεόδωρος N. Δούρος παρείχε καθοδήγηση στους φοιτητές για τα επόμενα βήματά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 60 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της ανδρικής μόδας και με τη συμμετοχή της στο πρωτότυπο Hackathon, η DUR αποδεικνύει ότι στρέφει το βλέμμα στο μέλλον και στις τεχνολογίες για ένα βιώσιμο περιβάλλον ενώ ακολουθεί και ενσωματώνει στις δράσεις της τις εξελίξεις στον χώρο της βιώσιμης μόδας και του δημιουργικού design.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά