Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποια είναι η κατάσταση της μικρής Αναστασίας- Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Ποια είναι η κατάσταση της μικρής Αναστα...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι είπε η θεία της, Έρρικα Πρεζεράκου

Τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 7χρονη Αναστασία. Το παιδί διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και ήταν άμεση ανάγκη να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αμερικής προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία, πράγμα που κατάφερε με την οικονομική στήριξη που είχε από ανθρώπους που ευαισθητοποιήθηκαν .

«Αυτή τη στιγμή λαμβάνει θεραπεία, συνδυασμό δύο φαρμάκων. Υπάρχουν μέρες που είναι καλά, και μέρες που δεν είναι καλά. Θα πρέπει να περιμένουμε είκοσι μέρες, μέχρι να κάνει μαγνητική και να δούμε πώς αντιδρά ο οργανισμός της», λέει η θεία της Έρρικα Πρεζεράκου.

Στις 25 Οκτωβρίου, οι γονείς της της Αναστασίας, Ηλίας Τριανταφυλλάκης και Ξένια Πρεζεράκου, ανήρτησαν ένα κείμενο με το οποίο εξηγούσαν την πάθηση της 7χρονης.

«Όλο αυτό που συμβαίνει στην Καλαμάτα, πραγματικά μας ξεπερνά, είναι για εμάς πηγή δύναμης και ελπίδας για αυτό που βιώνουμε και που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Εκτός από ένα τεράστιο ευχαριστώ, έχουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας κάποια πράγματα, μιας και νοιώθουμε πως δεν είμαστε μόνοι σε αυτό. 

Η Αναστασία μας έχει μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου στον εγκέφαλο, η οποία δεν είναι χειρουργίσιμη. Η συνήθης αντιμετώπιση της νόσου, έχει χαμηλά προγνωστικά. Έχουμε έρθει σε επαφή με τρία ερευνητικά προγράμματα, τα οποία αντιμετωπίζουν περιπτώσεις σαν της Αναστασίας, στο Τέξας, στο Κόλουμπια της Νέας Υόρκης που ηγείται ο Έλληνας νευροογκολόγος κ. Ζαχαρούλης και στην Κολωνία», ανέφεραν οι γονείς της Αναστασίας στην ανάρτηση - έκκληση.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της μικρής Αναστασίας διοργανώθηκε μαραθώνιος αγάπης, ενώ μέχρι και ομάδα στο Facebook υπό τον τίτλο «Για την Αναστασία – Καλαμάτα», έχει δημιουργήθηκε για βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις