Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Έκκληση βοήθειας για την 7χρονη Αναστασία που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Έκκληση βοήθειας για την 7χρονη Αναστασί...
Νασόπουλος Νάσος

4 Νοεμβρίου 2020- 512η ΗΜΕΡΑ του Ημερολογίου

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της 7χρονης Αναστασίας από την Καλαμάτα, η οποία έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και θα πρέπει να εγχειριστεί άμεσα, όμως το κόστος είναι τεράστιο, αγγίζοντας τα 700.000 ευρώ. 

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της μικρής Αναστασίας έχει διοργανωθεί μαραθώνιος αγάπης, προβολή ταινίας, ενώ δεκάδες κουμπαράδες έχουν τοποθετηθεί σε καταστήματα της Καλαμάτας και της Μεσσήνης, με στόχο να μαζευτούν τα χρήματα. Την ίδια στιγμή, πολλά καταστήματα προσφέρουν μέρος των εσόδων τους γι’ αυτό τον ιερό σκοπό, ενώ μέχρι και ομάδα στο Facebook υπό τον τίτλο «Για την Αναστασία – Καλαμάτα», έχει δημιουργηθεί για βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα.

Στις 25 Οκτωβρίου, οι γονείς της της Αναστασίας, Ηλίας Τριανταφυλλάκης και Ξένια Πρεζεράκου, ανήρτησαν ένα κείμενο με το οποίο εξηγούσαν την πάθηση της 7χρονης.

«Όλο αυτό που συμβαίνει στην Καλαμάτα, πραγματικά μας ξεπερνά, είναι για εμάς πηγή δύναμης και ελπίδας για αυτό που βιώνουμε και που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Εκτός από ένα τεράστιο ευχαριστώ, έχουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας κάποια πράγματα, μιας και νοιώθουμε πως δεν είμαστε μόνοι σε αυτό. 

Η Αναστασία μας έχει μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου στον εγκέφαλο, η οποία δεν είναι χειρουργίσιμη. Η συνήθης αντιμετώπιση της νόσου, έχει χαμηλά προγνωστικά. Έχουμε έρθει σε επαφή με τρία ερευνητικά προγράμματα, τα οποία αντιμετωπίζουν περιπτώσεις σαν της Αναστασίας, στο Τέξας, στο Κόλουμπια της Νέας Υόρκης που ηγείται ο Έλληνας νευροογκολόγος κ. Ζαχαρούλης και στην Κολωνία», ανέφεραν οι γονείς της Αναστασίας στην ανάρτηση - έκκληση.

Όταν μικρά παιδιά καλούνται στο ξεκίνημα της ζωής τους να δώσουν μάχη για τη ζωή τους, κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος. Αφιερώνω τη σημερινή μου ανάρτηση στο Ημερολόγιο στη μικρή Αναστασία με την παράκληση όποιος μπορεί να βοηθήσει. Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού είναι τα ακόλουθα:

Ατομικός  Ερανικός Τραπεζικός Λογαριασμός με
αριθμό 0026.0260.840101956591 που έχει ανοιχθεί στην ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
(υποκατάστημα 0260 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) στο όνομα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, IBAN: GR0202602600000840101956591, BIC: ERBKGRAAXXX

Σε αυτό το email [email protected] στείλτε μου τα μηνύματά σας (σκέψεις, συναισθήματα, εμπειρίες ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θέλετε να ερευνήσουμε), ή το τηλέφωνό σας (αν θέλετε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά) και να είστε σίγουροι ότι η δύναμη που θα δώσει ο ένας στον άλλον θα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος στη μάχη που δίνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαβάστε το Ημερολόγιο ενός Καρκινοπαθούς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Το ημερολόγιο