Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η θέση της αστυνομίας για τα όσα κατήγγειλε ο δικηγόρος Θάνος Αμπατζής

Πάτρα: Η θέση της αστυνομίας για τα όσα ...

Κατέθεσε μήνυση για αστυνομική βία και υπόμνημα για τα γεγονότα που συνέβησαν το Σάββατο 14.11.2020.

Απάντηση στις καταγγελίες του πατρινού δικηγόρου Θάνου Αμπατζή για αστυνομική βία στην Πάτρα δίνουν πηγές από την Διεύθυνση Αστυνομίας στην Αχαΐα. Όπως έγραψε χθες το thebest.gr ο κ. Αμπατζής  κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας και σχετικά με την από 09.11.2020 μηνυτήρια αναφορά του, για ένα περιστατικό -όπως καταγγέλλει αστυνομικής βίας, το οποίο έλαβε χώρα στις 07.11.2020 στην Πάτρα, όταν σύμφωνα με τον κο Αμπατζή "περίπου 10 άνδρες των ΜΑΤ χτυπούσαν επαναληπτικά έναν νεαρό έξω από το Παράρτημα της οδού Κορίνθου".

Επ’ ευκαιρίας της κατάθεσής του ο κ. Αμπατζής όπως αναφέρει, υπέβαλε ένα υπόμνημα για τα γεγονότα που συνέβησαν το Σάββατο 14.11.2020.

Κύκλοι της αστυνομίας, ως προς αυτά και στα όσα υποστηρίζει ο κ. Αμπατζής ότι συνέβησαν στις 14 Νοεμβρίου, αναφέρουν πως ουδέποτε έγιναν 30 συλλήψεις παρά μόνο προσαγωγές.  Υποστηρίζουν επίσης πως  επετράπη η είσοδος στους δικηγόρους και είχαν μάλιστα συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Γ. Μιχαλόπουλο και πως δεν καταγγέλθηκαν - δηλώθηκαν στην αστυνομία τραυματισμοί από άτομα τα οποία είχαν προσαχθει και από νωρίς είχαν παραβιάσει, όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, τα υγεινομικά μέτρα και τους επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις