Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελίες για νέο "μπάχαλο" με τα κρούσματα στο Κιλκίς

Καταγγελίες για νέο "μπάχαλο" ...

Προσπαθώντας να διαχειριστεί το χθεσινό του λάθος, έκανε σήμερα ένα ακόμα μεγαλύτερο

Μπορεί τα 102 κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (07.12.2020) το Κιλκίς να ήταν λάθος, αλλά φαίνεται πως το μπάχαλο συνεχίζεται. Όπως αναφέρει το eidisis.gr, η ιστορία έχει και …ουρά, της οποίας το μέγεθος αποκαλύφθηκε σήμερα με τα 58 κρούσματα! Θορυβημένο το εργαστήριο από το λάθος του, διέπραξε ένα ακόμη μεγαλύτερο.

Διαχειρίστηκε το λάθος του, ώστε να πέσει στα μαλακά. Τι εννοούμε; Στα αποτελέσματα της Δευτέρας, όπως τα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ περιλαμβάνονται τα 94 θετικά δείγματα από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι και την περασμένη Πέμπτη. Το εργαστήριο δεν έδωσε τα αποτελέσματα της Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, προφανώς για να μην προκληθεί ακόμη μεγαλύτερος σάλος. Επιχείρησε δηλαδή διαχείριση του λάθους του για να πέσει στα μαλάκα. Ή όσο πιο μαλακά γίνεται.

Έτσι, τα αποτελέσματα των τριών αυτών ημερών τα κοινοποιεί σήμερα οπότε και πάλι δεν θα είναι αποτελέσματα μιας ημέρας, αλλά έχουν ενσωματώσει το παρατεταμένο λάθος του εργαστηρίου. Ετσι, σε δυο ημέρες ο νομός Κιλκίς εμφανίστηκε από τον ΕΟΔΥ να έχει 160 νέα κρούσματα, όταν στη χώρα οι αριθμοί έχουν καταρρεύσει!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις