Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

«Ρουκέτες» Νταβλούρου στο «Πατρινόραμα» κατά Μητσοτάκη, Μπεκίρη και «προδοτών»

«Ρουκέτες» Νταβλούρου στο «Πατρινόραμα» ...

Κυκλοφορεί στις 21 Δεκεμβρίου

Για οργανωμένο σχέδιο, που ανέλαβαν να το εκτελέσουν συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία «συνεργάστηκαν μεθοδικά με κομματικούς παράγοντες της Αχαΐας και τους «Μέντορες» αυτών στην οδό Πειραιώς», κάνει λόγο ο Θανάσης Νταβλούρος, στην αποκαλυπτική συνέντευξη που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Πατρινόραμα», το οποίο κυκλοφορεί στις 21 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. «απασφαλίζει» σε μια συνέντευξη-ποταμό στον διευθυντή του περιοδικού Παναγιώτη Ρηγόπουλο, αναφερόμενος για πρώτη φορά δημόσια στο πολιτικό παρασκήνιο που σύμφωνα με τον ίδιον τον άφησε εκτός Κοινοβουλίου στις περσινές εθνικές εκλογές και για τα πρόσωπα του πολιτικού του γραφείου, που όπως ισχυρίζεται, έπαιξαν ύπουλο ρόλο για την μη εκλογή του.

Παράλληλα αναφέρεται σε στενούς του συνεργάτες τους οποίους ονομάζει «Γούσηδες», ενώ χαρακτηρίζει πολιτικό «φάουλ» του διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή Μιχάλη Μπεκίρη την τοποθέτηση συγγενικών του προσώπων σε δημόσιους Οργανισμούς, το οποίο όπως λέει, «αγγίζει» και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό!

Από το στόχαστρό του δεν αφήνει και την βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, κάνοντας λόγο για «πρόσωπο που είχε αυτοχριστεί υποψήφια βουλευτής και με το πρόσχημα στήριξης της ΝΔ, «σκέπαζε» το νομό με αφισσέτες που προέβαλαν το πρόσωπό της».

Για το αν έχει αποφασίσει το πολιτικό του μέλλον, ο κ. Νταβλούρος απαντάει σιβυλλικά, λέγοντας ότι «θα συνεχίσει μαχόμενος στη Νέα Δημοκρατία, εκτός εάν...», ενώ για τις πληροφορίες ότι για τις τοποθετήσεις προσώπων σε δημόσιους Οργανισμούς της Αχαΐας δεν έχουν λόγο οι «γαλάζιοι» βουλευτές του νομού, αλλά το Πρωθυπουργικό γραφείο, ο κ. Νταβλούρος «ξεσπαθώνει» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι ντροπή ένας βουλευτής, να μετατρέπεται σε παρατηρητή της εκλογικής του Περιφέρειας!»

Την ίδια στιγμή πάντως, διακινδυνεύοντας την διαγραφή από το κόμμα του,  δεν διστάζει να δηλώσει ότι «η σημερινή ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη απέχει παρασάγγας από τη λογική του ιδρυτή της, αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή», ενώ ασκεί κριτική στην εξωτερική πολιτική της Κυβέρνησης και κατακρίνει την επιλογή μιας σειράς στελεχών της κεντροαριστράς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είτε σε υπουργικούς και Κυβερνητικούς θώκους, είτε για την θέση του Γ.Γ. του ΟΟΣΑ, όπως έγινε με  ην πρόταση της Άννας Διαμαντοπούλου.

Η εκτενής συνέντευξη του Θανάση Νταβλούρου φιλοξενείται στο «Πατρινόραμα» που κυκλοφόρησε στις 21 Δεκεμβρίου με 196 σελίδες και σε 15.000 δωρεάν τεύχη, σε ολόκληρη την Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά