Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απέλπιδα προσπάθεια στελέχωσης Νοσοκομείων της Β. Ελλάδας με γιατρούς και από Αχαΐα με διπλό μισθό

Απέλπιδα προσπάθεια στελέχωσης Νοσοκομεί...

Κατεπείγον μήνυμα από την 6η ΥΠΕ

Γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια ψάχνει επειγόντως για να στελεχώσει τα Νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας που στενάζουν η κυβέρνηση.

Με κατεπείγουσα ενημέρωση η 6η ΥΠΕ ζητά από τις Διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Αχαΐας, της Ηλείας, της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και των υπολοίπων περιοχών που ανήκουν στα όρια της, να γνωστοποιήσει στους γιατρούς την έκκληση για μεταφορά τους.

Οι ειδικότητες που απαιτούνται είναι Παθολογίας, Αναισθησιολογίας, Πνευμονολογίας, Εντατικολογίας και Καρδιολογίας.

Μάλιστα προκειμένου να καταστεί δελεαστική η μετακίνηση στην «εμπόλεμη ζώνη» του κορωνοϊού, ο μισθός που θα λαμβάνουν οι γιατροί θα είναι διπλάσιος.

Αναλυτικά στο mail της 6ης ΥΠΕ αναφέρονται τα εξής:

«Προκειμένου να καλυφθούν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες των Νοσοκομείων της Βόρειας Ελλάδας, παρακαλούμε να ενημερώσετε το ταχύτερο δυνατόν (εντός της σήμερον) το ιατρικό προσωπικό του φορέα αρμοδιότητάς σας των κάτωθι ειδικοτήτων: Παθολογίας, Αναισθησιολογίας, Πνευμονολογίας, Εντατικολογίας και Καρδιολογίας, προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για μετακίνησή τους στα εν λόγω Νοσοκομεία. Η αμοιβή των ενδιαφερομένων ιατρών θα είναι διπλάσια. Παρακαλούμε για τις απαντήσεις σας έως σήμερα το μεσημέρι 15:00μ.μ..»

Ήδη η απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να στελεχώσει τα Νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τον γιατρό και συνδικαλιστή Παναγιώτη Παπανικολάου, που γνωστοποίησε το θέμα μέσω twitter, να το αντιμετωπίζει ειρωνικά

«Νέο ευφυές σχέδιο της κυβέρνησης : να φύγουν όλοι οι Πνευμονολόγοι, Αναισθησιολόγοι, Παθολόγοι, ΜΕΘίστες κλπ από τα λοιπά νοσοκομεία της χώρας και να πάνε στην Βόρεια Ελλάδα της οποίας κατά τα άλλα "δεν έχουν πρόβλημα τα νοσοκομεία της" αλλά "το πρόβλημα το έχει ο πληθυσμός της"», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις