Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BODY & SOUL

/

Ο Μάκης Παρασκευόπουλος μας γυμνάζει στο σπίτι με καλεσμένο τον Τάσο Σιδηρόπουλο- Μέρα 18η

Ο Μάκης Παρασκευόπουλος μας γυμνάζει στο...

Δείτε βίντεο

Ο Mάκης Παρασκευόπουλος, προπονητής φυσικής κατάστασης, υπ. Msc προπονητικής/ ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ, συνεχίζει να μας δείχνει ασκήσεις γυμναστικής προκειμένου να διατηρήσουμε μία καλή φυσική κατάσταση την περίοδο του lockdown.

Έναν νέο καλεσμένο έχουμε σήμερα, στο πρόγραμμα "ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ". Οι καλεσμένοι του προγράμματος,  συμμετείχαν σε ένα βίντεο που δημιουργήθηκε τη πρώτη φάση της καραντίνας και προέρχονται από το χώρο του αθλητισμού, της τέχνης και της υγείας.

Με τη συμμετοχή τους αυτή θέλουν να προάγουν την ανάγκη να μείνουμε σπίτι, σεβόμενοι την υγεία του διπλανού μας. Ταυτόχρονα προτείνουν τη γυμναστική σα μέσο ευεξίας σωματικής και ψυχικής.

Καλεσμένος του σημερινού προγράμματος είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, UEFA Elite Referee, κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, με συμμετοχές σε αγώνες Mudial, Euro, Champions League, Europa League κ.α

Μέσω της συμμετοχής του προτρέπει όλους να μείνουν σπίτι και "να φροντίζουν την υγεία του διπλανού τους", ταυτόχρονα όμως να γυμναστούμε σπίτι "και να φροντίζουμε την υγεία τη δική μας".

Διαβάστε περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being