Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ναταλία Γερμανού: Είναι ξανά ερωτευμένη!- ΒΙΝΤΕΟ

Ναταλία Γερμανού: Είναι ξανά ερωτευμένη!- ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος; Όλες οι λεπτομέρειες της ιδιαίτερης σχέσης τους

Η Ναταλία Γερμανού είναι ξανά ερωτευμένη! Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε πριν μια βδομάδα ακριβώς, μέσα από την εκπομπή του Τάκη Χατζή Direct, πως υπάρχει ένας νέος άντρας στη ζωή της, μόνο… δύο χρόνια μικρότερός της. Η οικοδέσποινα του Καλύτερα Δεν Γίνεται θέλει να κρατήσει αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι ο λόγος που δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια για τον νέο της σύντροφο, ο οποίος βρίσκεται εκτός χώρου.

Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το Πρωινό, ο Νίκος Παρτσώλης “φωτογράφισε” τον νέο σύντροφο της Ναταλίας Γερμανού. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν στα μέσα του 2019, είναι 52 χρονών και είναι στέλεχος στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Μάλιστα, ο νέος της σύντροφος είναι διαζευγμένος και τόσο εκείνος όσο και η παρουσιάστρια δεν σκέφτονται καθόλου το ενδεχόμενο του γάμου.

“Όταν συναντήθηκαν, ήταν και οι δύο σε μια πολύ ωραία στιγμή τους” αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης.

Οι δυο τους έχουν μια χαλαρή σχέση, χωρίς πρέπει… Περνάνε όμορφα και την κάνει συνεχώς να χαμογελά! Το σίγουρο είναι πως αυτή η σχέση θα παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Μάλιστα, όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Ναταλίας… μοιάζει στον πρώην της και γνωστό ηθοποιό, Γιώργο Νινιό!

Πηγή: tlife

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight