Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα η κηδεία της Ρένας Λαδοπούλου - Της θρυλικής οικογένειας Χαρτοβιομηχάνων

Σήμερα η κηδεία της Ρένας Λαδοπούλου - Τ...

Έζησε μια πολυτάραχη ζωή

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η Ρένα Λαδοπούλου, χήρα του αξέχαστου χαρτοβιομηχάνου, Γεωργίου Λαδόπουλου. Η Ρένα Λαδοπούλου, ανήκε σε μάι οικογένεια που έγραψε την δική της εξαιρετικά σημαντική σελίδα στην αλλοτινή αστική Πάτρα. Στο πλευρό του Γιώργου Λαδόπουλου έζησε τα πάνω και τα κάτω της βιομηχανικής ακμής και της αποβιομηχάνισης της χώρας. Ανήκε σε κραταιά οικογένεια σταφιδεμπόρων, ήταν αδελφή του Θεόδωρου Σαρμά, ο οποίος έφυγε πριν λίγα χρόνια από τη ζωή.

Οικοδέσποινα της βίλας στην Ακτή Δυμαίων, αλλά και του θρυλικού εξοχικού στο Ρίο, λέγεται ότι επί παντοκρατορίας της οικογένειας δεξιώθηκε μέχρι και Βασιλείς. Εξάλλου η χαρτοβιομηχανία Λαδόπουλου ήταν από τις κορυφαίες βιομηχανίες της χώρας. H αρχή του τέλος ξεκίνησε το 1972 με τις πρώτες απολύσεις και η τελευταία πράξη γράφτηκε το 1991 με την παύση της λειτουργίας της. Τα τελευταία χρόνια η Ρένα Λαδοπούλου, ζούσε στην Αθήνα, όπου ζούσαν και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, η Κρίστα, η Μαρία και ο Βαγγέλης, ενώ το τέταρτο παιδί της οικογένειας, ο δημοσιογράφος Μάνθος Ευαγγελίου ζει στην Πάτρα.

Η Ρένα Λαδοπούλου έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στις 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων, στο 1ο Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Οι φωτογραφίες είναι από παλιότερο αφιέρωμα του περιοδικού The Best. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις