Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Hλεία: Τον γύρο της χώρας έκαναν οι εικόνες με τους μαθητές και την τηλεκπαίδευση στο καφενείο - Παραδόθηκαν tablets

Hλεία: Τον γύρο της χώρας έκαναν οι εικό...

Με δανεικές συσκευές

Οι  εικόνες των μαθητών στην Πεύκη Ηλείας όπου προσπαθούν να ακολουθήσουν την τηλεκπαίδευση από το καφενείο, έκαναν τον  γύρο του διαδικτύου και της χώρας χθες. Αναγκάστηκαν να πάνε σε  ένα από τα λιγοστά σημεία όπου υπάρχει ίντερνετ και δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο και ο τρόπος με τον οποίο οι μαθητές πάλευαν παρά τις αντίξοοες συνθήκες να φτάσουν στη γνώση προκάλεσε αίσθηση.

Με κινητά ή tablets, μέσα στο κρύο, οι μαθητές προσπαθούσαν να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους μέσα από τις οθόνες. Ο ιδιοκτήτης του και πρόεδρος του χωριού Γρηγόρης Ξουλεής, παρείχε δωρεάν το ίντερνετ, μα αυτό δεν έλυνε όλα τα προβλήματα.

Και μπορεί το προαύλιο του καφενείου να ήταν προφυλαγμένο, όμως το κρύο ήταν τσουχτερό...

"Δεν το έβαλαν όμως κάτω", δύο τρεις συσκευές τάμπλετ και κινητών, δανεικές για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το μάθημα, όταν καταφέρουν να συνδεθούν στην πλατφόρμα, ήταν τα μόνα που είχαν.  Αυτά μέχρι το πρωί της Παρασκευής, όπου παραδόθηκαν από τον Δήμαρχο tablets με σύνδεση για να τα προσφέρουν στους μαθητές του χωριού και να μπορούν να παρακολουθήσουν την τηλεκπαίδευση από την ζεστασιά του σπιτιού τους, όπως οι περισσότεροι μαθητές της χώρας.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr Ο κ. Αντωνακόπουλος και ο δήμος Πύργου, με άμεσες ενέργειες εξασφάλισαν άμεσα 11 τάμπλετ με σύνδεση για να τα προσφέρουν στους μαθητές του χωριού και να μπορούν να παρακολουθήσουν την τηλεκπαίδευση από την ζεστασιά του σπιτιού τους, όπως οι περισσότεροι μαθητές της χώρας.

 

To θέμα μάλιστα προκάλεσε και πολιτική αντιπαράθεση

Φωτ.:eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις