Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ψηλαλώνια, Σκαγιοπούλειο, Νότια Πάτρα: Που εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού

Ψηλαλώνια, Σκαγιοπούλειο, Νότια Πάτρα: Π...

Τι προκύπτει από τη χαρτογράφηση των κρουσμάτων

Στο κέντρο της Πάτρας, στην ευρύτερη περιοχή των Υψηλών Αλωνίων και του Σκαγιοπουλείου αλλά και στη νότια πλευρά της πόλης εντοπίζεται η πλειοψηφία των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και την χαρτογράφηση που κάνει στα κρούσματα , τα περισσότερα αφορούν άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία μετά την απαγόρευση συγκεντρώνονται σε σπίτια.

Χθες στην Αχαϊα καταγράφησαν 52 κρούσματα, τα περισσότερα στην Πάτρα.

Στην περιοχή του Αιγίου, σύμφωνα με τον ιατρικό σύλλογο το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στις συγκεντρώσεις πιστών στις εκκλησίες το προηγούμενο διάστημα ενώ ζήτημα υπάρχει και στην πλατεία Δύμης στην Κάτω Αχαϊα.

Γιατροί, νοσηλεύτριες, μαία, υπάλληλος σε καφέ, ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης, υπάλληλος σε ίντερνετ καφέ, επιχειρηματίας, αθλητικός παράγοντας, είναι μερικά μόνο από τα θετικά κρούσματα που καταγράφηκαν  τελευταία στην Αχαϊα.

Χθες οι θετικοί στον κορωνοϊό στο νομό Αχαϊας σύμφωνα με την ημερήσια λίστα του ΕΟΔΥ ανέβηκαν στους  52.

Ίδιος ο αριθμός και για τους νοσηλευόμενους με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Πάτρας.

Ανάμεσά τους είναι ένα κοριτσάκι 10 ετών από το Αγρίνιο το οποίο νοσηλεύεται στις κλίνες κορωνοϊού της παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου κι ένας 27χρονος εργάτης γης από τη Μανωλάδα, ο οποίος  μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο αναφοράς της Δυτικής Ελλάδας.

Το απόγευμα της Πέμπτης βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» ο γιατρός από την Τρίπολη που είχε κολλήσει κορωνοϊό την ημέρα της κηδείας της μητέρας του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις