Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Lockdown: Τι ισχύει για τις άδειες στο στρατό

Lockdown: Τι ισχύει για τις άδειες στο στρατό

Το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε ανακοίνωση για τις άδειες σε στρατό, ναυτικό και αεροπορία.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), αναφορικά με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορoνοϊού, διευκρινίζει ότι οι προβλεπόμενες άδειες εσωτερικού χορηγούνται κανονικά στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Σημειώνεται ότι οι άδειες εξωτερικού έχουν ανασταλεί ενώ η χορήγησή τους θα επανεξεταστεί όταν βελτιωθούν οι συνθήκες αναφορικά με την εξάπλωση της πανδημίας.

Όπως ανακοινώθηκε, όσον αφορά στις μετακινήσεις εντός της ελληνικής επικράτειας, οι σχετικές αποφάσεις των αρμόδιων φορέων ισχύουν και εφαρμόζονται κανονικά.

Το ΓΕΕΘΑ ενημέρωσε ότι στο πλαίσιο των επιπρόσθετων μέτρων που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού (COVID-19) και κατόπιν συσκέψεως της Πολιτικής και της Στρατιωτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τους αρμόδιους φορείς, έχει λάβει επιπλέον τα ακόλουθα μέτρα, τα οποία έχουν εφαρμογή από το Σάββατο 07 Νοεμβρίου 2020 έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 για στρατό, ναυτικό και αεροπορία:

Η έξοδος των μαθητών ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ θα εξετάζεται σε εβδομαδιαία βάση.
Αναστέλλεται η λειτουργία των Σταδιοδρομικών Σχολείων, των Σχολείων ειδικότητας και των Σχολείων επιμόρφωσης, στα οποία δεν υφίσταται η δυνατότητα τηλεκπαίδευσης.
Αναβάλλονται οι εισαγωγικές εξετάσεις της 19ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου του ακαδημαϊκού έτους 2021 – 2022, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2020. Η ημερομηνία διεξαγωγής τους θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή.
Αναστέλλονται οι αποστολές Αντιπροσωπειών και η συμμετοχή σε Σχολεία από και προς το εξωτερικό και η χορήγηση Αδειών εξωτερικού. Η παρούσα συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στις εν εξελίξει Διακρατικές και Διεθνείς Ασκήσεις και Δραστηριότητες συνεχίζεται, ενώ η μελλοντική θα εξετάζεται κατά περίπτωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις