Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Αγώνας δρόμου" για τους Πατρινούς για ένα τελευταίο κούρεμα πριν το lockdown

Φωτ,. αρχείου unsplash

Φωτ,. αρχείου unsplash

Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πολλά κομμωτήρια θα εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια της λειτουργίας τους και θα λειτουργήσουν με συνεχές ωράριο ως το βράδυ

Ενόψει του γενικού lockdown αλλα και πριν ανακοινωθεί επίσημα  οι πατρινοί τρέχουν να προλάβουν να επισκεφθούν το… κομμωτήριο. Άλλωστε θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, σύμφωνα με δημοσκόπηση, το πρώτο που  περίμεναν να κάνουν, μετά την έξοδο από αυτό,  ήταν να κουρευτούν.

«Ο κόσμος έχει πανικοβληθεί και απογοητευτεί. Τηρούνται όλα τα μέτρα και είναι άδικο να κλείσουν οι χώροι προσωπικής υγιεινής» αναφέρει η Πρόεδρος του Συνδέσμου κουρεων κομμωτών μανικιούρ πεντικιούρ Ν.Αχαιας, Εμμανουέλα Γεωργοπούλου. Η ίδια ανέφερε επίσης ότι πλέον χρειάζεται υπομονή. 

Όπως εξήγησε οι πελάτες προσπαθούν να κλείσουν ένα ραντεβού, με τα περισσότερα κομμωτήρια να σκοπεύουν να εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Κάποια κομμωτήρια θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9 και άλλα μέχρι τις 11 το βράδυ σήμερα και αύριο, καθώς υπάρχει αυτή η δυνατότητα διεύρυνσης του ωραρίου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις