Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το "Φωτεινό Αστέρι" έχει και πάλι την ανάγκη μας για προσφορά

Το "Φωτεινό Αστέρι" έχει και π...

Τα είδη που μπορεί κάποιος να προσφέρει είναι ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, ρύζι, όσπρια, κρέας, βρεφικές κρέμες και γάλα, κ.α.

O εθελοντικός, φιλανθρωπικός οργανισμός «Το Φωτεινό αστέρι», για μία ακόμα φορά ζητά την στήριξη και την αγάπη του κόσμου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, «σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας και ευελπιστούμε να σας έχουμε στο πλευρό μας καθώς οι ενέργειες αυτές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Για ένα καλύτερο μέλλον, για ένα αύριο με αξίες, για ένα παιδί που ίσως να ήταν και το δικό σας…».

Καθημερινά από τις 10.00 π.μ  έως 14.00 μ.μ και από τις 17.00 μ.μ έως τις 20.00 μ.μ στην Ελ. Βενιζέλου 122 στην Πάτρα μπορεί όποιος θέλει και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στο «Φωτεινό Αστέρι», είδη όπως λαχανικά, νωπά είδη κρέατος, τυροκομικά, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, λάδι, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, βρεφικές κρέμες, μωρομάντηλα, πάνες, μπισκότα, κρουασάν, τοματοχυμούς, φρυγανιές, μαρμελάδες, χυμούς, χαρτικά, χαρτί υγείας, κ.α.

tofoteinoasteri.org

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6981044800, 2611122497.

Η δράση του οργανισμού «Το Φωτεινό Αστέρι» ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με ενεργή εθελοντική παρουσία στην πόλη της Πάτρας και της Αθήνας, που θέλησαν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ανθρώπων και υπηρεσιών που να υποστήριζε τις βιοτικές ανάγκες των παιδιών που οι οικογένειες τους βρίσκονται σε δυσκολία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις