Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Kalogirou 130 χρόνια: Η επετειακή καμπάνια της ονομαστής εταιρείας τιτλοφορείται «Α Family Affair»

Kalogirou 130 χρόνια: Η επετειακή καμπάν...

Συνδέθηκε από το 1890 με το luxury shopping, δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και το υπέρκομψο φιλμάκι

1890-2020: Τα 130 του χρόνια γιορτάζει το ιστορικό brand Kalogirou παρουσιάζοντας την καμπάνια «A Family Affair» με το μήνυμα «Ιn a house that becomes a home, 130 years of aesthetics evolve from generation to generation». Μέσα από το φινετσάτο φιλμάκι και τις κομψές φωτογραφίες σκιαγραφείται η εξέλιξη της εταιρείας. Από τα μοναδικά χειροποίητα παπούτσια μέχρι τα πρώτα καλούπια των έτοιμων υποδημάτων έως τις συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μόδας, το όνομα Kalogirou διαμόρφωσε τα fashion trends, γαλούχησε αισθητικά αμέτρητες γενιές και έγινε συνώνυμο του high-end shopping.

Όλα ξεκίνησαν με το πρώτο ομώνυμο κατάστημα υποδημάτων στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, πέρα από την ομώνυμη σειρά παπουτσιών ελληνικής παραγωγής Kalogirou Collection, η αλυσίδα διαθέτει στο brand portfolio της περισσότερους από 50 εμβληματικούς αλλά και ανερχόμενους οίκους μόδας. Ανάκαθεν διακρίνεται για την προσήλωση στην εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, την άριστη ποιότητα και το εξαιρετικό service, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, παρέχοντας στον επισκέπτη μια ξεχωριστή εμπειρία shopping με exclusive συλλογές, αποκλειστικά προνόμια και πολλές ακόμα premium υπηρεσίες.

 Το 2017 η KALOGIROU εγκαινίασε μια νέα εποχή ως θυγατρική του FAIS GROUP, που δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής και λιανικής εμπορίας προϊόντων μόδας για περισσότερα από 40 χρόνια.

 

 Η ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 Το φιλμάκι «A Family Affair» αποτυπώνει με τρόπο ποιητικό, ατμοσφαιρικό και σύγχρονο, τους συμβολισμούς, τους κώδικες αλλά και τις αξίες που πρεσβεύει διαχρονικά η εταιρεία. 

Σε μια εποχή που οι ανθρώπινες σχέσεις επανέρχονται στο επίκεντρο, μια πολυτελής κατοικία  –υπόδειγμα της μοντέρνας αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του ’70-  ανοίγει τις πύλες για να υποδεχτεί τα μέλη μιας οικογένειας.  Εκεί, το παρελθόν συναντά το μέλλον, το σύγχρονο μπλέκεται με το παλιό, το μοντέρνο αντλεί έμπνευση από το κλασικό, την αξία της αισθητικής αγωγής που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.  Από πατέρα σε γιο, από μητέρα σε κόρη, η κομψότητα είναι εγγεγραμμένη στο DNA, κληροδοτείται, ταυτόχρονα όμως μεταμορφώνεται σε κάτι εντελώς νέο και μοναδικό καθώς ακολουθεί μια  προσωπική ιστορία.

WWW.KALOGIROU.COM

@kalogirou_official | @kalogirou_men

#Kalogirou #Kalogirou130Years #AFamilyAffair

 

Διευθύνσεις καταστημάτων KALOGIROU

 ΑΤΤΙΚΗ: Π. Ιωακείμ 4, Κολωνάκι | CityLink, Σταδίου 4, Αθήνα | Α. Mεταξά 18 & Γρ. Λαμπράκη 19, Γλυφάδα | Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι | Παναγίτσας 5, Κηφισιά | Ηρώων Πολυτεχνείου 56, Πειραιάς | Αρκαδίας 36, Περιστέρι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μητροπόλεως 75

ΚΥΠΡΟΣ: Μνασιάδου 13, Λευκωσία | Λ. Μακαρίου 236, Λεμεσός

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View