Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Έλεγχοι στη Ρήγα Φεραίου για μάσκες- ΦΩΤΟ

Κορωνοϊός: Έλεγχοι στη Ρήγα Φεραίου για ...

Σε καταστήματα και πεζούς

Εντατικοί είναι και σήμερα οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Νωρίτερα σήμερα αστυνομικοί βρίσκονταν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου προκειμένου να διενεργήσουν ελέγχους για να διαπιστώσουν αν τηρείται το μέτρο της μάσκας η τήρηση των αποστάσεων στα καταστήματα κλπ.

Χθες σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα έγιναν 513 έλεγχοι. Από αυτούς οι 326 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην Αχαΐα όπου συνολικά σημειώθηκαν τρεις παραβάσεις.  Οι δύο ήταν από πεζούς που δε φορούσαν μάσκα σε συνωστισμό.

Μία παράβαση σημειώθηκε και από πολίτη που επίσης δε φορούσε μάσκα, μέσα σε εμπορικό κατάστημα, όπως πληροφορείται το thebest.gr

Στην Ηλεία έγιναν 21 έλεγχοι και καταγράφηκαν έξι παραβάσεις σε πολίτες που δε φορούσαν μάσκα μέσα σε εμπορικά καταστήματα. Στην Αιτωλία όπου έγιναν 30 έλεγχοι επιβλήθηκε πρόστιμο σε δύο πελάτες εμπορικού καταστήματος και έναν οδηγό ταξί για μη χρήση μάσκας.

Τέλος, στην Ακαρνανία έγιναν 136 έλεγχοι και επιβλήθηκε πρόστιμο σε τρεις πολίτες για υπεράριθμο αριθμό επιβατών σε όχημα αλλά και σε πέντε πολίτες για τη μη χρήση μάσκας σε καταστήματα και επιχειρήσεις.

Συνολικά στη Δυτική Ελλάδα, επιβλήθηκαν 20 πρόστιμα. 

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις