Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επιστρέφει τηλεοπτικά η ηθοποιός Ελένη Ράντου

Επιστρέφει τηλεοπτικά η ηθοποιός Ελένη Ράντου

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή της Πατρινής Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η Ελένη Ράντου είναι κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ

Η ηθοποιός Ελένη Ράντου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στην Ελλάδα και με αρκετές επιτυχημένες δουλειές στην τηλεόραση με πιο γνωστή το «Κωνσταντίνου & Ελένης» που και στις επαναλήψεις του «σκίζει» από τηλεθέαση.

Ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, η Ελένη Ράντου έχει παίξει μερικούς από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους σε επιτυχημένα σίριαλ στην τηλεόραση, ωστόσο είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός απουσιάζει από τη μικρή οθόνη έχοντας στρέψει την προσοχή της κυρίως στο θέατρο σε «ψαγμένα» έργα. Φαίνεται, λοιπόν, ότι έφτασε η ώρα για την επιστροφή της και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Pop Up, της Πατρινής παρουσιάστριας και μοντέλου Hλιάνας Παπαγεωργίου στο κανάλι Alpha, η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη, η Ελένη Ράντου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ, ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό της και να επιστρέψει ως πρωταγωνίστρια σε μια νέα κωμική σειρά.

Όπως θυμίζει το zappit.gr, η τελευταία τηλεοπτική δουλειά στην οποία είχε πάρει μέρος η Ελένη Ράντου, ήταν η "Εργαζόμενη Γυναίκα" το 2010.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight