Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ευχαριστίες από την Ένωση Υπαλλήλων Φυλακής Πάτρας για την ανταπόκριση της Περιφέρειας για τεστ ανίχνευσης covid-19

Ευχαριστίες από την Ένωση Υπαλλήλων Φυλα...

Ευχαριστούν τον Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο καθώς και τον Ιατρικό Σύλλογο και τον καθηγητή υγιεινής Α. Βανταράκη του Πανεπιστημίου Πατρών

Την περασμένη Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του προεδρείου της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακής Πάτρας και του Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Μπονάνου στο γραφείο του.

Οι Υπάλληλοι της Φυλακής Πατρών στην ΒΙΠΕ, ζήτησαν από τον κ. Μπονάνο τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ώστε αν θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν τεστ ανίχνευσης covid-19 σε υπαλλήλους του καταστήματος κράτησης μιας και η φυλακή αποτελεί κλειστή δομή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Μπονάνος ανταποκρίθηκε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, άμεσα και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 σε συνεργασία με τη διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης εστάλη κλιμάκιο το οποίο από κοινού με τον Ιατρικό σύλλογο Πάτρας και προσωπικά της προέδρου του Ιατρικού, Άννας Μαστοράκου, καθώς και του εργαστηρίου επιδημιολογίας και υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών και του Καθηγητή Υγιεινής του τμήματος ιατρικής Απόστολου Βανταράκη, ελήφθησαν τα πρώτα δείγματα από την πρωινή και απογευματινή βάρδια και τις επόμενες μέρες και για το υπόλοιπο προσωπικό του Καταστήματος Κράτησης Αγίου Στεφάνου στην ΒΙΠΕ.

Το ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακής Πατρών ευχαριστεί σε ανακοίνωση του, θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τον κ. Μπονάνο για την άμεση ανταπόκριση του, ο οποίος αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία του σε θέματα δημόσιας υγείας και είναι δίπλα στην Ένωση στις δύσκολες στιγμές που όλοι αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας.

Επίσης το ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακής Πατρών ευχαριστεί θερμά και την κ. Μαστοράκου για την συμβολή της, τον κ. Βανταράκη, τον αναισθησιολόγο Λεωνίδα Γούδα και την νοσηλεύτρια Αθηνά Μπακοπούλου.

Πρόεδρος στο ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακής Πατρών είναι ο Κων/νος Παναγιωτόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις