Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Έλιωσε» το κεφάλι αδέσποτης γάτας και καταδικάστηκε

Πάτρα: «Έλιωσε» το κεφάλι  αδέσποτης γάτ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ποινή πέντε χρόνων φυλάκισης με αναστολή και πρόστιμο από το δικαστήριο

Σε πέντε χρόνια φυλάκισης, με αναστολή, καταδικάστηκε ένας πατρινός που κατηγορείται ότι το 2014 θανάτωσε με φρικτό τρόπο ένα αδέσποτο γατάκι, στην Πάτρα. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Κάστρου, ενώ ο άνδρας σύμφωνα με το κατηγορητήριο πάτησε στο κεφάλι το άτυχο γατάκι.

Όπως εξηγεί στο thebest.gr ο Χρήστος Γραμμένος που κατήγγειλε στις αρχές το περιστατικό, αφού έγινε μάρτυρας της αποτρόπαιας πράξης, οι κάτοικοι της περιοχής είχαν αντιληφθεί ότι ο συγκεκριμένος άνδρας κακοποιούσε ζώα.

«Είχαμε αντιληφθεί τη δράση του. Μάλιστα ο συγκεκριμένος απειλούσε όσους φρόντιζαν τα αδέσποτα ζωάκια της περιοχής. Πριν σκοτώσει το γατάκι, είχαν εξαφανιστεί από την περιοχή άλλα δύο. Φανταζόμασταν τι είχε είχε συμβεί και είμασταν σε επιφυλακή μέχρι να κάνει το λάθος που τελικά έκανε. Ο ίδιος δεν παραδέχθηκε την πράξη του στο δικαστήρο. Ωστόσο υπήρχαν στοιχεία, η μαρτυρία μου αλλά και η ιατροδικαστική εξέταση από την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφέρειας» λέει στο thebest.gr.

 Να σημειώσουμε ότι εκτός από τους πέντε μήνες φυλάκισης το δικαστήριο επέβαλε και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η απόφαση πάρθηκε σε δεύτερο βαθμό και είναι οριστική, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό καθώς σπάνια κάποιος κρίνεται οριστικά ένοχος για κακοποίηση ζώου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις