Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κορφιάτικα Βραβεία: Η Μαρία Κίτσου δεν παρέλαβε το βραβείο και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε εκνευρισμένος

Κορφιάτικα Βραβεία: Η Μαρία Κίτσου δεν π...

Τι συνέβη

Tο βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η απονομή στα Θεατρικά Κορφιάτικα Βραβεία 2020. Ωστόσο, προκλήθηκε μια αναστάτωση κατά την διάρκεια των βραβείων.

Συγκεκριμένα, η απουσία της Μαρίας Κίτσου και η αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη από το Δημοτικό θέατρο απασχόλησαν περισσότερο.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή “Στη φωλιά των Κου-Κου” παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ.

«Ξεκινούν τα βραβεία με Ινδικούς χορούς. Το πρώτο Βραβείο Ζωή Λάσκαρη θα δινόταν στην κυρία Μαρία Κίτσου. Η Μαρία, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν ήταν στο Δημοτικό Θέατρο. Όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ μας, με τον Σπύρο Μπιμπίλα μιλήσαμε πρωί πρωί, μας είπε πως ο διοργανωτής κ. Μουζακίτης, λέει επί σκηνής: “Αφού η Μαρία Κίτσου, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού”. Σκέφτηκε ο διοργανωτής να μην ξεκινήσουν στραβά. Προτείνει ο διοργανωτής να γίνει αντικατάσταση.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, λοιπόν, ο οποίος θα βραβευόταν στο επόμενο βραβείο, αποχωρεί από το Δημοτικό Θέατρο. Πυροσβέστης στην κατάσταση ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είπε: “ρε παιδιά σας παρακαλώ πολύ, αφού η κυρία Κίτσου βραβεύτηκε πρέπει να το πάρει κάποιος για την κυρία Κίτσου”. O Μπισμπίκης αποχωρεί και ανεβαίνει στη σκηνή ο Μάνος Καρατζογιάννης ο σκηνοθέτης που σκηνοθέτησε για το Εθνικό την παράσταση “Ελένη” και παίρνει το βραβείο και όλα βαίνουν καλώς. και στη συνέχεια ήταν να βραβευτεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Εδώ Μπισμπίκης, εκεί Μπισμπίκης και είχε φύγει. Για να είμαστε σωστοί. Επισήμως ο κύριος Μπισπίκης είπε πως κάτι έκτκατο του συνέβη κι αφού το βραβείο δε δώθηκε στην Μαρία Κίτσου. Οι πληροφορίες θέλουν πως έφυγε προς ένδειξη διαμαρτυρίας, επισήμως όμως λένε ότι έφυγε γιατί του συνέβη κάτι έκτακτο», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight