Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσιακή η μεταμόρφωση της 38χρονης Ειρήνης στο "Style me Up" -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακή η μεταμόρφωση της 38χρονης Ε...

Την εκπομπή παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου

Η εκπομπή «Style Me Up» με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου, μεταδίδεται καθημερινά στις 14:00 στο κανάλι Open και βοηθάει πρόσωπα να ανακαλύψουν μια εικόνα που ποτέ δε φαντάζονταν! Την τελευταία «μεταμόρφωση» αυτής της εβδομάδας, στο επεισόδιο που είδαμε την Παρασκευή 23/10/2020 ανέλαβε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος & βοήθησε την 38χρονη Ειρήνη να υιοθετήσει ένα πιο νεανικό & μοντέρνο στυλ.

«Τέλος η απογοήτευση, ξεκινάω από το μηδέν», ήταν το μήνυμα της Ειρήνης, η οποία κατά τη διάρκεια της πασαρέλας μίλησε για τις προσπάθειές της να αποκτήσουν παιδί με τον δεύτερο σύζυγό της και τις αποτυχημένες εξωσωματικές, διαδικασία που την ταλαιπώρησε ψυχολογικά.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η ομάδα του άλλαξαν τα μαλλιά και το make up της με εντυπωσιακό τρόπο και η αλλαγή στην εμφάνισή της ήταν θεαματική με την Ειρήνη να δείχνει πλέον και αρκετά νεότερη.

Η Μαρία Μπακοδήμου και οι style coaches δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους βλέποντας τη νέα Ειρήνη, με τη νέα της εμφάνιση, η δε παίκτρια έδειξε απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight