Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο "Style Me Up" η Υβόννη Μπόσνιακ άλλαξε εντυπωσιακά την 36χρονη Ρωξάνη

Στο "Style Me Up" η Υβόννη Μπό...

Η 36χρονη Ρωξάνη, βλέποντας την νέα εικόνα της, ενθουσιάστηκε τόσο που αναφώνησε: «Απίστευτο! Άλλη ήρθα, άλλη φεύγω, Τρέμω…»

Στη μεσημεριανή εκπομπή μόδας και «μεταμόρφωσης», Style Me Up, που μεταδίδεται καθημερινά στο κανάλι Open, οι fashion experts Υβόννη Μπόσνιακ, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Γιάννης Λάσκος εντοπίζουν τους παίκτες που πραγματικά επιθυμούν μια ριζική ανανέωση και τους βοηθούν να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται, πάντα με την βοήθεια του beauty expert και κομμωτή, Τρύφωνα Σαμαρά.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2020, την «μεταμόρφωση» είχε αναλάβει η Υβόννη Μπόσνιακ και πέτυχε διάνα! Η δημοφιλής σχεδιάστρια μόδας βοήθησε την 36χρονη Ρωξάνη να βελτιώσει την εξωτερική της εμφάνιση και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Η Ρωξάνη που ο σύζυγός της κατάγεται από την Αφρική όπου και έχουν ζήσει για ένα χρονικό διάστημα, εμφανίστηκε στο τέλος «μία άλλη». «Απίστευτο! Άλλη ήρθα, άλλη φεύγω. Τρέμω," αναφώνησε η ίδια στην παρουσιάστρια του «Style Me Up», Μαρία Μπακοδήμου ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν επίσης ενθουσιασμένος και συμβούλεψε την Ρωξάνη να μην αφήνει τον εαυτό της και πως θα μπορούσε να έφτιαχνε και να περιποιόταν πιο συχνά έστω τα μαλλιά της.

Η αλλαγή της κοπέλας ήταν λοιπόν θεαματική, με την Μαρία Μπακοδήμου και τους style coaches να εντυπωσιάζονται βλέποντάς την στο τέλος να κάνει πασαρέλα με το νέο της μοντέρνο look, όπως αναφέρει το zappit.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight