Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νέα κόντρα στο Just the 2 of us - Τριαντάφυλλος εναντίον Βανδή

Νέα κόντρα στο Just the 2 of us - Τριαντ...

Δυο πλεον τα μέτωπα που καλείται να διαχειριστεί η τραγουδίστρια μετά την κόντρα με την Έφη Σαρρή

Σε κόντρα φαίνεται πως εξελίσσεται η στιχομυθία που είχε ο Τριαντάφυλλος με τη Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του J2US. O τραγουδιστής έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από το γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε ότι δεν μένει πλέον στην Ρόδο αλλά στην Αθήνα.

Μετά τις δηλώσεις του στο «Πρω1νό» ο ο Τριαντάφυλλος επανήλθε στο θέμα μιλώντας και στο «Happy Day»: «Η Δέσποινα Βανδή δεν γνωρίζει ότι είμαι από τους 5 τραγουδιστές στην Ελλάδα με τα περισσότερα live. Μου είπε στη Ρόδο πώς περνάς, ενώ είμαι στην Αθήνα από 17 χρονών και είμαι 43. 26 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς Δέσποινά μου δεν είμαι στο σύστημα και γι’ αυτό και δεν ξέρεις τι κάνω. Δεν το λες αυτό σε κάποιον. Για όλους είπε τα καλύτερα και για μένα… εκεί που είσαι στη Ρόδο. Ήθελε να το πει, το είπε, με γεια της και χαρά της. Ας μας βάλει και άσους και άμα θέλει φεύγω και την άλλη βδομάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Φαίνεται πάντως πως η Δέσποινα Βανδή έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Μην ξεχνάμε και την Έφη Σαρρή η οποία όπως είπε δεν θα δεχτεί κριτική από εκείνη. Βέβαια η Δέσποινα Βανδή δεν έχει απαντήσει επισήμως… 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight