Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημ. Οικονόμου: Oι γυναίκες αργούν να ολοκληρώσουν- Το σεξιστικό σχόλιο στην εκπομπή του

Δημ. Οικονόμου: Oι γυναίκες αργούν να ολ...

Με αφορμή την απουσία της συμπαρουσιάστριάς του Μαρίας Αναστασοπούλου

Ένα άκρως σεξιστικό σχόλιο έκανε ο Δημήτρης Οικονόμου, μέσα από την εκπομπή του, το πρωί της Παρασκευής.

 Αφορμή ήταν η απουσία της συμπαρουσιάστριας του, Μαρίας Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος έλειπε από την εκπομπή καθώς, όπως είχε ενημερώσει από χθες ο Δημήτρης Οικονόμου είχε κάποια δουλειά- υποχρέωση.  

Αναφερόμενος στη σημερινή της απουσία, ο Δημήτρης Οικονόμου, είπε ότι: «δεν τελείωσε η δουλειά η χτεσινή, θα πάρει και τη δεύτερη μέρα για να ολοκληρώσει, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν». 

Ο ίδιος εξέφρασε κάποια από τις απόψεις που έχει για τις γυναίκες, έχοντας βέβαια το ύφος που βρίσκεται μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Όσα είπε ο Δημήτρης Οικονόμου

«Ερωτικά και σήμερα όπως βλέπετε, είναι το μόνο που δεν λείπει από την εκπομπή. Ένας λόγος παραπάνω βέβαια σήμερα, θα το αφιερώσουμε στη Μαρία που έχει τα γενέθλιά της. Κανονικά έπρεπε να είναι εδώ, να κεράσει κανονικά όπως προβλέπεται. Δεν θα το γλιτώσει. Να της ευχηθούμε χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσει, να είναι πάντα καλά», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος για τη συνάδελφο. 

Για την επόμενη μέρα όμως, "φύλαγε" ένα απαράδεκτο σχόλιο...

«Όπως καταλάβατε, δεν τέλειωσε η δουλειά η χτεσινή, θα πάρει και τη δεύτερη μέρα για να ολοκληρώσει, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν. Καλό και κακό αυτό, όπως το πάρει κανείς. Δεν είναι σαν εμάς που τρέχουμε και λαχανιάζουμε κιόλας».

Να θυμίσουμε ότι λίγους μήνες νωρίτερα ο ίδιος δημοσιογράφος στον ίδιο σταθμό  και ξανά σε ένα παρόμοιο σεξιστικό ξέσπασμα είχε εκτοξεύσει την ατάκα... «Πάντα μια γυναίκα σε καταστρέφει».

Να σημειώσουμε ότι η Μαρία Αναστασοπούλου απουσίαζε από την εκπομπή για να κάνει τεστ κορωνοϊού. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις