Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεμάτο από θαμώνες, κλαμπ όπου εμφανίστηκε ο Πάνος Καλίδης, τη Δευτέρα το βράδυ

Γεμάτο από θαμώνες, κλαμπ όπου εμφανίστη...

Είχε opening & τραγούδησε ο Πάνος Καλίδης όπως μετέδωσε το Mega

Eικόνες συνωστισμού εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού είχαμε το βράδυ της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου 2020 σε γνωστό κλαμπ στο Μπουρνάζι στην Αθήνα που ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και προξενούν αρνητική εντύπωση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στο μαγαζί τραγούδησε ο δημοφιλής λαικός ερμηνευτής Πάνος Καλίδης.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, ισχυρίζεται ότι οποιαδήποτε ομοιότητα είναι... σύμπτωση.

"Κάποια βίντεο, κάποιες φωτογραφίες που βγαίνουν και διαρρέουν γενικά μπορεί να είναι από το παρελθόν. Γιατί έχουμε ξανακάνει live σε αυτό το μαγαζί με τον Πάνο Καλίδη και με άλλους καλλιτέχνες και βγάζουν παλιά, προ covid εποχής".

Στα πλάνα που μεταδόθηκαν, ο κόσμος χορεύει και τραγουδά τις επιτυχίες του γνωστού τραγουδιστή ενώ στις γιγαντοοθόνες παίζει συνεχώς η προειδοποίηση "Μην τραβάτε βίντεο".

"Υπάρχουν άτομα που ανεβάζουν βίντεο, ασχέτως που το προσωπικό όταν δει κάποιον του λέει "μην βγάζεις τώρα ή μην ανεβάσεις βίντεο".

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αρνείται λοιπόν ότι υπήρξε συνωστισμός.

"Δεν υπάρχει κόσμος πλέον έξω στην αγορά να πάει στα μαγαζιά τόσος πολύς ώστε να σημειωθεί συνωστισμός. Είναι το ωράριο τέτοιο που είναι αρκετά νωρίς, δεν βγαίνει ο κόσμος, υπάρχουν προβλήματα τα οικονομικά, γενικά υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα έξω στην νύχτα και στην εστίαση", ανέφερε.

Ο καταστηματάρχης επιμένει ότι τα μέτρα τηρούνται καθώς οι έλεγχοι που υφίστανται, όπως λέει, είναι συνεχείς. Ωστόσο, θαμώνες ισχυρίζονται ότι αυτό είναι μία… συνηθισμένη κατάσταση. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και σε πολλά άλλα.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight