Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τρέισι Έλις Ρος θα τιμηθεί με το βραβείο "Είδωλο της Μόδας"

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τρέισι Έλις...

Στην απονομή των E! People's Choice Awards 2020 στις 15 Νοεμβρίου 2020

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, τηλεοπτική παραγωγός και παρουσιάστρια,Τρέισι Έλις Ρος που είναι κόρη της θρυλικής ερμηνεύτριας Νταιάνα Ρος, θα τιμηθεί με το βραβείο Είδωλο της Μόδας (Fashion Icon) στην τελετή απονομής των E! People's Choice Awards 2020.

 Η Τζεν Νιλ, γενική διευθύντρια του E! News, υπεύθυνη ζωντανών εκδηλώσεων και ψηφιακού lifestyle ανακοίνωσε ότι η τιμητική διάκριση θα απονεμηθεί στην ηθοποιό της βραβευμένης με Emmy σειράς  Black-ish.

 «Το στυλ της Τρέισι Έλις Ρος είναι υπερβατικό» δήλωσε η Τζεν Νιλ. «Η επιρροή της στους χώρους ψυχαγωγίας και της μόδας είναι ασύγκριτη και είμαστε στην ευχάριστη θέση να την τιμήσουμε με το Fashion Icon Award» τόνισε.

 «Λοιπόν, δεν είναι αυτή μία ευχάριστη νότα σε μια κατά τα άλλα δύσκολη χρονιά! Πόσο απίστευτο να ανακηρύσσομαι #PCAs Fashion Icon του 2020. Τώρα αυτό θα είναι διασκεδαστικό!! Τι θα φορέσω.... » έγραψε η Ρος στο Twitter.

 Η τελετή απονομής των E! People's Choice Awards θα μεταδοθεί ζωντανά στις 15 Νοεμβρίου 2020 από το Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

 Τα βραβεία απονέμονται βάσει ψηφοφορίας του κοινού και αναγνωρίζουν επιτεύγματα στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και τη μουσική.

 Η Τρέισι Έλις Ρος, κόρη της θρυλικής σούπερ σταρ Νταϊάνα Ρος, θα τιμηθεί για την πρωτοποριακή της εμφάνιση και το μοναδικό προσωπικό στυλ τις τελευταίες δύο δεκαετίες, το πάθος της για την αυτο-έκφραση και τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί τη φωνή της για να εμπνεύσει και άλλους να πιστεύουν στον εαυτό τους.

 Είναι επίσης υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στον Κινηματογράφο για τον ρόλο της στην ταινία «The High Note – Όνειρα στην Καλιφόρνια». Το φιλμ αυτό είχε προβληθεί και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare το περασμένο καλοκαίρι.

Με πληροφορίες & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight