Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Big Brother φεύγει, το survivor έρχεται

Το Big Brother φεύγει, το survivor έρχεται

Κοντά στα Χριστούγεννα

Παρά το γεγονός ότι κυκλοφορεί μία φήμη που θέλει το «Big Brother» να μπαίνει σε δεύτερο κύκλο αμέσως μετά τις γιορτές κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι προετοιμασίες για το ριάλιτι επιβίωσης survivor έχουν ήδη ξεκινήσει και τα κάστινγκ για τους «Μαχητές» και τους «Διάσημους» βρίσκονται σε εξέλιξη στα γραφεία της Acun Medya.

Ο «Big Brother» τα πήγε πολύ καλά και τα στελέχη του Σκάι έμειναν ευχαριστημένοι με ένα ριάλιτι που διατήρησε το 20% σε καθημερινή βάση. Με δεδομένο ότι πλέον η τεχνογνωσία έχει κατακτηθεί, ο «Μεγάλος Αδελφός» θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο του 2021 ενώ αν και αρχικά επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 17 Δεκεμβρίου, θα ολοκληρωθεί λίγο αργότερα, κοντά στα Χριστούγεννα.

Την θέση του στο prime time θα πάρει το ριάλιτι του Ατζούν Ιλιτζαλί «Survivor», το οποίο ουδέποτε προτάθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο να το παρουσιάσει. Παρουσιαστής θα είναι και πάλι ο Σάκης Τανιμανίδης και μαζί του, μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο «Voice» θα είναι και ο Γιώργος Λιανός. Η συνταγή θα είναι η κλασική, δηλαδή αυτή που θέλει διάσημους παίκτες να αναμετρώνται με μη διάσημους αλλά πολύ δυνατούς μαχητές.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight