Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Ρώρος: "Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει"

Γιώργος Ρώρος: "Όποιος δεν θέλει να...

Δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών για την πλατεία Καλλιπάτειρας

Στην ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών Γιώργου Ρώρου σχετικά με την πλατεία Καλλιπάτειρας στην Πάτρα αναφέρονται τα εξής:

Η διαδικασία που ακολούθησε και εξακολουθεί να τηρεί η δημοτική αρχή για την πλατεία Καλλιπάτειρας, θα μπορούσε, να αποτελέσει μάθημα για τον καιροσκοπισμό και να διδάσκεται ως προσπάθεια αυτού, που σπαταλά χρόνο και δυνάμεις για να μην πετύχει το στόχο, που έχει διακηρύξει στα λόγια.

Για την ιστορία:

Μετά την άρνηση της παράταξης Πελετίδη, να μην γίνει πλατεία ο χώρος που είχε δεσμευθεί πριν χρόνια, η δημοτική αρχή έκανε την ανάγκη φιλοτιμία μετά και τις αντιδράσεις των κατοίκων και των παρατάξεων και έφερε το θέμα της αποζημίωσης, όπου τελικά ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τότε, η δημοτική αρχή κατήγγειλε την αντιπολίτευση, ότι συγκροτεί «μαύρο μέτωπο» εναντίον της!

Με σειρά καταγγελιών στην παράταξή μας Ώρα Πατρών, όταν υπέδειξε χρηματοδοτικά εργαλεία για κοινόχρηστους χώρους, όπως το πράσινο ταμείο μας περιέπαιζαν λέγοντάς μας "τι πράσινο ταμείο και πράσινα άλογα".

Δημιούργησε στρεβλή εντύπωση στους εργαζόμενους της κοινωφελούς εργασίας, ότι αν δεν ψηφιστεί η πρόταση της δημοτικής αρχής όπως κατατέθηκε, δεν θα πληρώνονταν στις 13/8/2020. Τελικά πληρώθηκαν με την πρόταση της αντιπολίτευσης που περιλάμβανε και τις πληρωμές τους.

Προσπάθησε, να κωλυσιεργήσει και να βάλει τρικλοποδιές, να μην δοθεί έγκριση νομιμότητας στην πρόταση από την Αποκεντρωμένη και τελικά εγκρίθηκε.

Μετά από τρεις μήνες εύλογα ερωτήματα των κατοίκων για απραξία στο ζήτημα, ήρθαν στο προσκήνιο τα νέα σχέδια της δημοτικής αρχής. Αποκρίθηκαν, ότι έστειλαν για έλεγχο νομιμότητας τις τροποποιήσεις του προϋπολογισμού στο ελεγκτικό συνέδριο.

Ακόμα διέδωσαν, ότι χρησιμοποιήθηκε η έκτακτη ενίσχυση για τον COVID-19, ύψους  1.280.000 ευρώ για την απαλλοτρίωση!  Όσοι ασχολούνται ή γνωρίζουν λίγο από τα αυτοδιοικητικά γελούν. Τέτοια ενέργεια θα την απέρριπτε η Αποκεντρωμένη, ως μη νόμιμη.

Γιατί αυτές οι εμμονικές συμπεριφορές κ. Πελετίδη; Πέστε ξεκάθαρα, ότι δεν θέλετε κοινόχρηστους χώρους, όπως αφήσατε να χαθεί ο χώρος στην οδό Δοϊράνης, αλλά φέρνετε γκρίζες "αποζημιώσεις" στο δημοτικό συμβούλιο κατ’ επιλογήν σας για στενά κομματικά οφέλη. Γνωρίζουμε ότι θα απαντήσετε με καταγγελίες, ότι είμαστε πράκτορες του ιμπεριαλισμού που επιβουλεύονται το γαλατικό χωριό και άλλα.

Απαντήστε με ευθύτητα: Το έγγραφο που στείλατε στο ελεγκτικό συνέδριο ποιος πολιτικός προϊστάμενος έδωσε εντολή να σταλεί και ποιος το υπογράφει; Εσείς κ. Πελετιδη ή ο κ. Πλέσσας; Αν κανείς από τους δυο σας τότε ποιος; Μην χρησιμοποιήσετε πάλι τους εργαζόμενους ως ασπίδα και άλλοθι, για να βγείτε από τη δύσκολη θέση. Βέβαια την πολιτική σας αυτή έχει περιγράψει με σαφήνεια ο Λένιν στο βιβλίο του "ένα βήμα μπρος δύο βήματα πίσω".

Ένα σας διαβεβαιώνουμε είτε το θέλετε είτε όχι ο χώρος θα γίνει πλατεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις