Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτεινό Αστέρι: Μοιράστηκαν σχολικά σε μαθητές

Φωτεινό Αστέρι: Μοιράστηκαν σχολικά σε μαθητές

Δύο σχολείων

 Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Φωτεινό Αστέρι αναφέρεται: "Μετά την αξιόλογη ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας και του "Φωτεινού Αστεριού" να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά είδη για παιδιά που έχουν ανάγκη, έφτασε η ώρα να δοθούν στους μικρούς μας φίλους.
Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Λάμπη Παπαδόπουλο και τους εθελοντές από το Φωτεινό Αστέρι, τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Σπηλιόπουλο, την Αντιπρόεδρο κ. Βάσω Νικολακοπούλου και την εθελόντρια κ. Άντα Ρεμούντη στους διευθυντές του 1ου Δημοτικού κ. Εύα Μέγαρη και του 5ου Δημοτικού κ. Γιάννη Παπαδόπουλο σχολικά είδη ( τσάντες, τετράδια, γόμες, μολύβια κλπ).


Οι δύο διευθυντές θα δώσουν οι ίδιοι τα σχολικά είδη στα παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
Είναι μια προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε από πλευράς Εμπορικού, με σκοπό να συνεχιστεί. Ήδη μέσα στο μήνα θα μοιραστούν σχολικά είδη και σε άλλα σχολεία της πόλης μας.
Μάλιστα οι διευθυντές των δύο δημοτικών εξήραν την προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και των εθελοντών από το "Φωτεινό Αστέρι".
Επιπλέον προσφέρθηκαν με τη σειρά τους να βοηθήσουν στην προσπάθεια που γίνεται. Όταν επαναληφθεί οποιαδήποτε δράση που σκοπό έχει τα παιδιά και άπορες οικογένειες θα ενημερώσουν μέσω των μαθητών τις οικογένειες τους για να προσφέρουν όπως μπορούν, αν μπορούν. Άλλωστε η χειρονομία είναι που μετράει. Ακόμα και ένα μόνο μολύβι είναι σημαντικό για τα παιδιά εκείνα που ακόμα και το απλό φαντάζει ακατόρθωτο.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας ακόμα και αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και θα συνεχίσει με όποιο τρόπο μπορεί αποδεικνύοντας καθημερινά στην πράξη, πως είναι εδώ. Τοποθέτηση Προέδρου Εμπορικού : Δείχνουμε εξωστρέφεια, ζητάμε βοήθεια, εθελοντισμό και αγώνα από άλλες πόλεις και μας προσφέρεται απλόχερα, προς όφελος του τόπου μας και των συμπολιτών μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο από το "Φωτεινό Αστέρι" που θεωρώ φίλο πλέον, κ. Χρήστο Σπηλιόπουλο, το ΔΣ αλλά και όλους τους εθελοντές από την Πάτρα που ήρθαν στο Αίγιο και έδωσαν πολλές ώρες από το χρόνο τους για να στηρίξουν τους ευπαθείς συμπολίτες μας. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν γιατί και κατά την προχθεσινή τους επίσκεψη μας εμπιστεύθηκαν μια πολύ μεγάλη ποσότητα από σχολικές τσάντες και άλλο υλικό για να το μοιράσουμε και σε άλλα σχολεία του Δήμου μας.
Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση και ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη, ειδικά αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο που συμπολίτες μας, εμπιστεύονται τον Εμπορικό Σύλλογο με αντικείμενα μεγάλης αξίας, για να τα διανέμουμε για ιερούς σκοπούς".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις