Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου το πρωί θα ανακοινωθεί τελικά η απόφαση του δικαστηρίου επί των ελαφρυντικών

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου το πρωί θα ανακο...

Η πρόεδρος της έδρας ρώτησε την Εισαγγελέα αν είναι έτοιμη για την πρότασή της επί των ποινών και όταν απήντησε αρνητικά, η κ. Λεπενιώτη διέκοψε τη διαδικασία για τη Δευτέρα

Μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής όπου ως γνωστόν την Τετάρτη πάρθηκε μία ιστορική απόφαση ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, η πρόεδρος του τριμελούς Εφετείου Αθηνών ρώτησε την Εισαγγελέα αν είναι έτοιμη για την πρότασή της επί των ποινών και όταν η κ. Οικονόμου απήντησε αρνητικά, η κ. Μαρία Λεπενιώτη προχώρησε σε διακοπή της διαδικασίας για τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 στις 10 το πρωί.

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, ακραίους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε στην αγόρευσή του ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου, επιτιθέμενος τόσο στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο την ημέρα της απόφασης επί των ενοχών την περασμένη Τετάρτη 7/10, όσο και σε πολιτικούς που έκαναν δηλώσεις ενόψει της ετυμηγορίας.

Ο συνήγορος χαρακτήρισε «ξυπόλυτους» τους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο Εφετείο στην λεωφόρο Αλεξάνδρας και «γραφικούς και αστείους» τους βουλευτές που έκαναν δηλώσεις με το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι».

Μάλιστα αναφερόμενος στους πολιτικούς είπε: «Διεξήχθη μια δίκη ήρεμη και μετά βλέπεις γραφικούς βουλευτές να λένε ''δεν είναι αθώοι''. Μα πόσο γελοίοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Να σας δίνουν εντολές αν είναι ένοχοι ή αθώοι».

Κατά τα λοιπά ο συνήγορος εκθείασε τον εντολέα του για το πλούσιο συγγραφικό του έργο.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις