Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Energizing Body Cream: Βαθιά ενυδάτωση για επιδερμίδα ασύγκριτα απαλή και λαμπερή

Energizing Body Cream: Βαθιά ενυδάτωση γ...

Με αρώματα από την ελληνική φύση από τη Zealots of nature

Η σειρά καλλυντικών της Zealots of nature του ομίλου της COCO-MAT, συνδυάζει την παραδοσιακή γνώση, τη σύγχρονη έρευνα, τα φυσικά συστατικά και την ισχυρή δέσμευση στην αισθητική, δημιουργώντας μια μοναδική σειρά καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς.

Η Energizing Body Cream της Zealots of nature, αποτελεί βήμα βαθιάς ενυδάτωσης και περιποίησης της επιδερμίδας του σώματος. Η επιδερμίδα μας κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών μηνών έχει αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης, καθώς αποτελεί τη μεταβατική περίοδο ανάμεσα στο καλοκαίρι –που η επιδερμίδα αφυδατώνεται- και στο χειμώνα. Η σύστασή της με παχύρευστη υφή, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα και απαλή και λαμπερή όψη.

Περιέχει ενυδατικούς, αναζωογονητικούς παράγοντες, με τις ευεργετικές ιδιότητες βιολογικής καλλιέργειας ελληνικού ελαιολάδου και εκχυλισμάτων μανταρινιού. Απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας στο κουρασμένο δέρμα αίσθηση δροσιάς, σφριγηλότητας και φρεσκάδας. Το ελαιόλαδο αποτελεί κύριο συστατικό ενυδάτωσης της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα το άρωμα από μανταρίνι και βασιλικό προσφέρουν τόνωση και θρέψη.

Η σειρά καλλυντικών της Zealots of nature, εταιρία του ομίλου της COCO-MAT, έχει δημιουργήσει και αναπτύξει ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας για την καθημερινή φροντίδα του με στόχο ένα δέρμα λαμπερό και υγιές.

Ανακαλύψτε την Energizing Body Cream στα καταστήματα COCO-MAT και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά