Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάγδα Φύσσα: «Περιμένω την εσχάτη των ποινών, αλλά δε θα γίνει» - ΒΙΝΤΕΟ

Μάγδα Φύσσα: «Περιμένω την εσχάτη των πο...

Άφησε λουλούδια στο μνημείο του γιου της, το πρωί της Πέμπτης

Η Μάγδα Φύσσα που επί 5,5 χρόνια ήταν παρούσα σε όλες σχεδόν τις συνεδριάσεις της δίκης βρέθηκε και σήμερα στο Εφετείο, όπου είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για τα ελαφρυντικά των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή.

Γύρω στις 12.45μμ, η Μάγδα και ο Τάκης Φύσσας προσήλθαν, χωρίς να κάνουν δηλώσεις, στο Εφετείο όπου συνεχίζεται η διαδικασία επί των ελαφρυντικών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Νωρίτερα, η μητέρα του Παύλου είχε βρεθεί στο σημείο της δολοφονίας του στο Κερατσίνι όπου άφησε λουλούδια και επανέλαβε ότι «δικαιώθηκε η κοινωνία».

«Περιμένω την εσχάτη των ποινών, αλλά δε θα γίνει» δήλωσε. 

Το προηγούμενο βράδυ η κ. Φύσσα είχε χαρακτηρίσει «ιστορική νίκη» για την Δημοκρατία την απόφαση και σε αναμονή των ποινών είχε εκδηλώσει την προσδοκία η επόμενη ημέρα να εξελιχθεί με τον ίδιο τρόπο.

Στο Εφετείο, η διαδικασία προβλέπει ότι μετά την αγόρευση της εισαγγελέως επί των ελαφρυντικών, οι δικηγόροι των κατηγορουμένων έχουν το δικαίωμα να δευτερολογήσουν. Αμέσως μετά, το δικαστήριο θα συνεδριάσει επί των ποινών. Αργά το βράδυ της Πέμπτης, εφόσον τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα, αναμένεται να ανακοινωθεί η τύχη των καταδικασμένων πλέον στελεχών της Χρυσής Αυγής.

 

Το μνημείο του Παύλου Φύσσα γέμισε λουλούδια και σημειώματα ενώ και η μητέρα του, Μάγδα Φύσσα βρέθηκε το πρωί εκεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις