Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Μια όμορφη μέρα για δημοκρατία και τη δικαιοσύνη

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Μια όμορφη μέρα για δημοκ...

Σήμερα οι δημοκρατικοί πολίτες της Πάτρας ένωσαν τη φωνή τους με όλους όσους εναντιώνονται στο φασισμό και το ναζισμό με μια μεγαλειώδη πορεία στη πόλη

Μια όμορφη μέρα για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη ήταν η Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, αναφέρει σε ανακοίνωση του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας.

Σήμερα, συνεχίζει η ανακοίνωση, οι δημοκρατικοί πολίτες της Πάτρας ένωσαν τη φωνή τους με όλους όσους εναντιώνονται στο φασισμό και το ναζισμό με μια μεγαλειώδη πορεία στη πόλη μας.

Σήμερα η δικαιοσύνη επιβεβαίωσε αυτό που η κοινωνία γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι ένοχοι!

Ένοχοι για όλα τα εγκλήματα, ένοχοι για την βία, το ρατσισμό, τον φασισμό που πότισαν όλα αυτά τα χρόνια τη δημοκρατία, το κοινοβούλιο, τις πόλεις και τις γειτονιές μας.

Η σημερινή ημέρα περνάει στην ιστορία της χώρας ως μια ημέρα νίκης για το κράτος δικαίου, ως μια ημέρα νίκης για τη δικαιοσύνη και, τελικά, ως μια ημέρα νίκης για την ίδια τη δημοκρατία.

Πλέον είναι δική μας ευθύνη να μη επιτρέψουμε ξανά στο φίδι του ναζισμού να μολύνει την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα.

Έχουμε μπροστά μας τη μάχη ενάντια σε όλα αυτά που έδωσαν χώρο στους νεοναζί. Έχουμε μπροστά μας τη μάχη για την υπεράσπιση της δημοκρατίας ενάντια στον αυταρχισμό. Η σημερινή μέρα είναι μια όμορφη αφετηρία για αυτή τη μάχη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις