Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρώτη εμφάνιση του Μικτού Φωνητικού Συνόλου του "Ορφέα" στο Αγρίνιο

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρώτη εμφάνιση του Μι...

Έλαβε μέρος στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Χορωδιών και χειροκροτήθηκε θερμά

Άριστες εντυπώσεις άφησε η 1η εμφάνιση του νεοσύστατου Μικτού Φωνητικού Συνόλου του ιστορικού Πατρινού μουσικού Ομίλου «Ορφεύς» στο 1ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου, την περασμένη Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Λίνας Γερονίκου και με συνοδεία στο πιάνο από τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο «Ελληνίς» της πόλης του Αγρινίου, σε συνδιοργάνωση του Πνευματικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Αγία Σκέπη» και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, είχε δε παρουσιαστή της βραδιάς τον κ. Αλέξη Κωστάλα.

Στο τέλος της εμφάνισης του συνόλου ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντώνιος Χριστόπουλος παρέλαβε τιμητική αναμνηστική πλακέτα από την Άννα Μπιθικώτση, η οποία ενθουσιασμένη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τελικά οι άγγελοι ζουν ανάμεσά μας, αγγελικές φωνές».

Για όσους αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι και επιθυμούν να ενταχθούν στο σύνολο, οι ακροάσεις νέων μελών συνεχίζονται και πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 6976455686.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture