Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Συνάντηση στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος είχε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ

Συνάντηση στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος ε...

Συζήτησαν το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid-19

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου της ΟΕΒΕΣΝΑ - Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Ν. Αχαΐας, Παναγιώτη Σκέντζου & του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη όπου συζητήθηκαν θέματα επί του προγράμματος επιχορήγησης των ΜμΕ της Περιφέρειας, «Στήριξη Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην Δυτική Ελλάδα».

Ενόψει της έναρξης της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων την Τρίτη 6 Οκτωβρίου καλούνται τα μέλη της Ομοσπονδίας να επικοινωνήσουν άμεσα με τους λογιστές τους ώστε να εξετάσουν αν πληρούνται οι προϋποθέσεις ένταξής τους στο πρόγραμμα και να προμηθευτούν τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά για να γίνουν οι αιτήσεις των δικαιούχων έγκαιρα.

Τέλος ο κ. Σκέντζος πληροφορήθηκε από την Περιφέρεια πως προγραμματίζεται συνάντηση ενημέρωσης με περιορισμένο αριθμό εκπροσώπων, λόγω των συνθηκών, ωστόσο θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω τηλεδιάσκεψης και θα μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί και να θέτει ερωτήματα και απόψεις, για την οποία θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις