Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το απίστευτο debate Τράμπ - Μπάϊντεν από τους Alec Baldwin και Jim Carrey - ΒΙΝΤΕΟ

Το απίστευτο debate Τράμπ - Μπάϊντεν από...

Κορυφαίες μιμήσεις από τους γνωστούς χολιγουντιανούς ηθοποιούς

Κορυφαίες μιμήσεις από δύο πασίγνωστους χολιγουντιανούς αστέρες. Άλεκ Μπόλντουιν και Τζίμ Κάρει έσπασαν τα κοντέρ των θεάσεων στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο, μέσα από την παρωδία debate το οποίο έκαναν το περασμένο Σάββατο.  Το "Saturday Night Live" επέστρεψε σε ένα ζωντανό ακροατήριο στούντιο στο Studio 8H μετά από μήνες μακριά εξαιτίας του coronavirus και η παράσταση είχε την τιμητική της.

Η εκπομπή του NBC ξεκίνησε με ένα αφιέρωμα στην προεδρική συζήτηση αυτής της εβδομάδας μεταξύ του προέδρου Donald Trump, τον οποίο έπαιξε ο Alec Baldwin και τον πρώην αντιπρόεδρο Joe Biden, τον οποίο έπαιξε ο Jim Carrey.

Το ακόλουθο είναι μια αναμετάδοση της προεδρικής συζήτησης της Τρίτης, παρόλο που η Τρίτη αισθάνεται πριν από 100 ημέρες", δήλωσε μια φωνή που άνοιξε την εκπομπή. "Σκεφτήκαμε ότι ήταν σημαντικό να το ξαναδούμε, καθώς μπορεί να είναι η μόνη προεδρική συζήτηση. Και ήταν πολύ διασκεδαστικό να το παρακολουθήσετε, αρκεί να μην ζείτε στην Αμερική." δηλώνει ξεκινώντας το show ο συντονιστής του debate, Chris Wallace, τον οποίο έπαιξε ο Beck Bennett.

Ένα διαφορετικό debate Ντόναλντ Τραμπ - Τζο Μπάιντεν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight