Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέος προϊστάμενος στο ναό Αγ. Γεωργίου Μιντιλογλίου ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Θεοδωράτος

Νέος προϊστάμενος στο ναό Αγ. Γεωργίου Μ...

Η επίσημη τοποθέτηση του έγινε στη Θεία λειτουργία το πρωί της Πέμπτης 1η Οκτωβρίου 2020

Την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020 το πρωί έγινε η ενθρόνιση του νέου προϊσταμένου στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου. Νέος λοιπόν προϊστάμενος αναλαμβάνει ο αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας Θεοδωράτος που ανήκει και στην ιερά μονή των Αγίων Πάντων στο Βελιμάχι Τριταίας. Ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Θεοδωράτος που έχει κάνει σπουδές πολιτικού μηχανικού και είναι ένας άξιος νέος άνθρωπος κι ένας ευσεβής κληρικός, ανήκει στο «νέο αίμα» της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών που αξιοποιεί ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος και ήταν παρών το πρωί στο ναό του Αγ. Γεωργίου στο Μιντιλόγλι. Να προσθέσουμε πως ο π. Ανδρέας Θεοδωράτος διακονεί & στις Διοικητικές υπηρεσίες της Μητροπόλεως Πατρών.

Μέχρι σήμερα προϊστάμενος στον συγκεκριμένο ναό στο Μιντιλόγλι ήταν ο πατήρ Κωνσταντίνος Μπονάτσος. Οι ενορίτες της περιοχής εύχονται στον π. Ανδρέα να είναι άξιος στο νέο του ποιμαντικό έργο και καλορίζικος.

Στον νέο προϊστάμενο, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών εὐχήθηκε τά δέοντα, καλλίκαρπη διακονία καί κάθε εὐλογία παρά Κυρίου, ενώ ευχαρίστησε γιά τήν προσφορά του στόν ἀμπελῶνα τοῦ Κυρίου τόν συνταξιοδοντηθέντα εφημέριο της ενορίας, π. Κωνσταντίνο Μπονάτσο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις