Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το κρούσμα που πήγε στην κηδεία με τα 200 άτομα και έφερε... έκτακτα μέτρα σε Θήβα και Χαλκίδα

Το κρούσμα που πήγε στην κηδεία με τα 20...

Συναγερμός στην πολιτική προστασία

Μια κηδεία έβαλε σε καραντίνα πέντε χωριά σε Θήβα και Χαλκίδα και σήμανε «κόκκινο» συναγερμό στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Δεν είναι μόνο ότι γυναίκα που ήταν θετική στον κορωνοϊό «έσπασε» την καραντίνα για να πάει στην κηδεία, είναι και πως εκεί δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο!

Τι κι αν έχει δοθεί εντολή στις κηδείες να βρίσκονται το πολύ 50 άτομα για να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να περιοριστεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης του κορωνοϊού;

Στη Θήβα όχι απλά δεν υπάκουσαν, αλλά σε κηδεία, την περασμένη Κυριακή, βρέθηκαν περισσότεροι από 200 άνθρωποι, ανάμεσά τους γυναίκα που έπρεπε να είναι σε καραντίνα και δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο. Αποτέλεσμα; Τέσσερα χωριά σε Θήβα και Χαλκίδα σε… καραντίνα.

Η εν λόγω κηδεία έγινε την περασμένη Κυριακή (27.09.2020) στο χωριό Μουρίκι στη Θήβα. Εκεί βρέθηκε και μια 63χρονη γυναίκα που, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό και θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα στο σπίτι της. Αλλά την έσπασε για να πάει στην κηδεία. Και δεν ήταν η μόνη…

Ο πρόεδρος της κοινότητας Μουρικίου, Τάκης Πέτρου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (01.010.2020), αποκάλυψε ότι στην κηδεία της περασμένης Κυριακής είχαν βρεθεί συγγενείς του νεκρού από διάφορα χωρία, ίσως ακόμη και περισσότερα από 200 (!) άτομα και χωρίς να τηρηθεί κανένα μέτρο!

«Χθες ειδοποιηθήκαμε από την αντιπεφερειάρχη που ήρθε με κλιμάκιο, ότι υπήρξαν κρούσματα κορωνοϊού και πως ήταν μάλιστα συγγενείς του θανόντα. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσα άτομα είναι θετικά», τόνισε ο Τάκης Πέτρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις