Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Συνδικάτο εργαζομένων ποτών & τροφίμων Αχαΐας στο πλευρό απολυμένων συναδέλφων τους

Το Συνδικάτο εργαζομένων ποτών & τρο...

Για την Τρίτη το Συνδικάτο προκήρυξε 24ωρη απεργία & καλεί τους εργαζομένους του κλάδου και τα εργατικά σωματεία να στηρίξουν την κινητοποίηση

Σε ανακοίνωση του το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ποτών & τροφίμων ν. Αχαΐας αναφέρει πως «συνεχίζουμε   τη   μάχη   για   την   άμεση   επαναπρόσληψη   των   αγωνιστών   συναδέλφων   μας   από   την επιχείρηση ΣΑΠΛΑΙ   ΓΙΟΥΝΙΚ (CoffeeIsland)».

Σήμερα η εργοδοσία της εταιρίας πήρε μια πρώτη απάντηση καθώς συνδικαλιστές   της   Διοίκησης   του   Συνδικάτου  μαζί   με   τη   Διοίκηση   του Εργατικού   Κέντρου   Πάτρας   και   της   Πανελλήνιας   Ομοσπονδίας   Εργατοτεχνιτών   &   Υπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών έκαναν δυναμική παρέμβαση στην εργοδοσία απαιτώντας την άμεση ανάκληση των απολύσεων.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση του Συνδικάτου  Εργαζομένων ποτών & τροφίμων ν. Αχαΐας, «η προσπάθεια  εργοδοσίας και ορισμένων από τους ανθρώπους της, να  μην μπουν στο χώρο του εργοστασίου   οι   συνδικαλιστές   για   να   μιλήσουν   με   τους   εργαζόμενους,   έπεσε   στο   κενό.   Τους προειδοποιούμε!  Τίποτα δεν θα εμποδίσει τη συνδικαλιστική δράση του Συνδικάτου μας, την παρέμβαση στους χώρους δουλειάς και τη συζήτηση με τους συναδέλφους μας εργαζόμενους.

Η  πραγματοποίηση   συνέλευσης   με   τους   εργαζόμενους   της   συγκεκριμένης   εταιρίας   στα   τμήματα παραγωγής και αποθήκης, η συζήτηση μαζί τους, είναι η καλύτερη απάντηση των εργαζομένων στις απειλές της εργοδοσίας. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας! Μαχητικά προχωράμε στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει το Συνδικάτο Ποτών – Τροφίμων Αχαΐας για την Τρίτη 29 Σεπτέμβρη στην εταιρία ΣΑΠΛΑΙ  ΓΙΟΥΝΙΚ με αίτημα να παρθούν άμεσα πίσω οι απολύσεις.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, τα σωματεία της περιοχής μας, να στηρίξουν την απεργιακή κινητοποίηση και το δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας απολυμένων για να γυρίσουν πίσω στη δουλειά. Μόνο ο οργανωμένος μαζικός αγώνας έχει σήμερα αποτελέσματα! Όλοι στον αγώνα, κανένας μόνος του, δεν θα πληρώσουμε πάλι εμείς την κρίση τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις