Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Έφθασαν τους 8 οι νεκροί σήμερα

Κορωνοϊός: Έφθασαν τους 8 οι νεκροί σήμερα

Αυξάνονται τα θύματα

Με οκτώ νεκρούς ήδη σε μια μέρα, η σημερινή ενημέρωση για το πώς “κινείται” ο κορωνοϊός θα είναι δύσκολη. Η αναμονή για τα κρούσματα, η ανησυχία για την Αττική και το μήνυμα του πρωθυπουργού για να αποφύγουμε το lockdown.

Ο κορονοϊός είναι εδώ και κάθε άλλο παρά αποδυναμώνεται. Όπως κάθε απόγευμα, έτσι και σήμερα, Πέμπτη 24.09.2020, θα γίνει η επίσημη ενημέρωση για τα νέα κρούσματα και τον αριθμό των νεκρών και των διασωληνωμένων.

Και θα είναι σίγουρα μια ενημέρωση δύσκολη. Διότι από τη μία τα νέα κρούσματα βρίσκονται σταθερά σε υψηλότατα νούμερα εδώ και πολλές ημέρες κι από την άλλη ο αριθμός των νεκρών θα είναι αυξημένος, καθώς ήδη ο κορονοϊός έχει στοιχίσει μόνο σήμερα την ζωή οκτώ συμπολιτών μας!

Ήταν περίπου 10:00 το πρωί της Πέμπτης, όταν γινόταν γνωστό πως έξι συνάνθρωποί μας έχασαν τη μάχη.

Λίγες ώρες αργότερα, έγινε γνωστό πως υπάρχει και έβδομος νεκρός, ενώ πλέον τοπικά μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης κάνουν λόγο και για όγδοο θύμα σε μια μέρα, με τον συνολικό αριθμό των θανάτων στην Ελλάδα να έχει φτάσει πια τους 365.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα 60χρονο που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Αττικόν» και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Νωρίτερα, ένας 68χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, έχασε τη ζωή του από επιπλοκές του κορονοϊού, ενώ λίγες ώρες πριν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, «έφυγε» από τη ζωή, ένας άντρας 67 ετών, χωρίς να έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερα υποκείμενα νοσήματα.

Ακόμα ένας θάνατος καταγράφηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ένας 84χρονος άντρας, με υποκείμενα νοσήματα.

Στο νοσοκομείο της Καβάλας κατέληξε ένας 76χρονος με υποκείμενα νοσήματα, ενώ μια γυναίκα 86 ετών πέθανε στο νοσοκομείο Σωτηρία.
Ακόμα μια γυναίκα 74 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με υποκείμενα νοσήματα, «έφυγε» από τη ζωή.

Στις 09:30 στο νοσοκομείο Λάρισας έχασε τη ζωή του ένας ακόμη άντρας 63 ετών, ο οποίος είχε και εκείνος υποκείμενα νοσήματα.

Με πληροφορίες: grtimes.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις