Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Εγκαινιάζεται η 1η έκθεση της Ευτυχίας Στυλιανέα, την Τετάρτη στο Πολύεδρο

Εγκαινιάζεται η 1η έκθεση της Ευτυχίας Σ...

Τίτλος της, «Ζωγραφίζοντας και εικονογραφώντας»

Έκθεση ζωγραφικής με έργα της εικαστικής δημιουργού Ευτυχίας Στυλιανέα, αρχίζει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, στο Πολύεδρο, στην οδό Κανακάρη 147. Η λειτουργία της έκθεσης την πρώτη μέρα θ’ αρχίσει από τις 12 το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 και πλέον το βράδυ της Τετάρτης, διευρυμένα, λόγω των συνθηκών και των μέτρων κατά της πανδημίας. Στην έκθεση «Ζωγραφίζοντας και εικονογραφώντας» παρουσιάζονται δύο ενότητες έργων. Ζωγραφικά με ακρυλικά, παστέλ και λάδι και πρωτότυπα έργα από εικονογραφήσεις βιβλίων.

 Η έκθεση θα διαρκέσει στο Πολύεδρο μέχρι και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.

Η Ευτυχία Στυλιανέα έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Πάτρα. Η ενασχόλησή της με την τέχνη ξεκίνησε από τότε που η ίδια μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό της, καθώς πρώτος δάσκαλός της ήταν ο πατέρας της Χρήστος. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο εργαστήριο του ζωγράφου Ανδρέα Αγγελόπουλου.

Στην Πάτρα δραστηριοποιείται και ως ζωγράφος εσωτερικών χώρων. Έχει εικονογραφήσει παιδικά βιβλία και μια σειρά διδακτικών βιβλίων για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες που είναι υπό έκδοση. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο της ψυχολόγου Ιωάννας Τσάκωνα «Το Μαγικό Ταξίδι της Σοφίας», που θα παρουσιαστεί το απόγευμα των εγκαινίων στο Πολύεδρο, με δική της εικονογράφηση. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής.

Αυτή είναι η 1η ατομική της έκθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture