Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Εκπαιδευτική δράση εξοικείωσης με τη μάσκα την Πέμπτη στο Πολύεδρο

Εκπαιδευτική δράση εξοικείωσης με τη μάσ...

Με τίτλο, “Τα παιδιά μασκοφόροι νίκησαν τον Βασιλιά Κορωνοϊό”

“Τα παιδιά μασκοφόροι νίκησαν τον Βασιλιά Κορωνοϊό”, έτσι τιτλοφορείται το Θεατρικό και εικαστικό παιχνίδι που θα λάβει χώρα στον κήπο του Πολύεδρου, στην οδό Κανακάρη 147.

Η ομάδα Juniorsevents και το Πολύεδρο προσκαλούν όλα τα παιδιά σε ένα πρωτότυπο θεατρικό και εικαστικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 7 το απόγευμα.

Στη δίωρη αυτή δράση στον δροσερό & όμορφο κήπο του Πολύεδρου στο κέντρο της Πάτρας, παιδιά και γονείς θα παίξουν και θα κερδίσουν δώρα. Μάσκες, μπαλόνια και κληρώσεις δώρων για όσους βρεθούν εκεί!

“Τα παιδιά μασκοφόροι νίκησαν τον Βασιλιά Κορωνοϊό“

Tα παιδιά πρέπει να αντιμετωπίσουν τον κακό Βασιλιά Κορωνοϊό! Μαζί τους είναι η καλή νεράιδα Επιστήμη και η μικρή μαθήτρια Αθηνά! Η νεράιδα Επιστήμη δίνει στα παιδιά από μια μάσκα και εκείνα τη ζωγραφίζουν με ειδικά χρώματα. Έπειτα η νεράιδα Επιστήμη με την μικρή Αθηνά, μαθαίνουν στα παιδιά όλα τα μέτρα ασφαλείας και όλα τα μυστικά όπλα για να αντιμετωπίσουν τον κακό Βασιλιά Κορωνοϊό. Το θεατρικό παιχνίδι ξεκινά και τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν!

Οι εμψυχωτές με τα εντυπωσιακά τους κοστούμια θα παίξουν και θα δημιουργήσουν μαζί με τα παιδιά!(προσχολικής ηλικίας αλλά και δημοτικής εκπαίδευσης).

Κείμενο – θεατρικό παιχνίδι: Ελένη Βασιλοπούλου.

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2610 277 342.  

Είσοδος: 5 ευρώ το άτομο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture