Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δωρεάν διαγνωστικά τεστ για το σύνολο των εργαζομένων της Λουξ μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Δωρεάν διαγνωστικά τεστ για το σύνολο τω...

Η Λουξ προχώρησε σε αυτή την κίνηση, έχοντας ως κύριο μέλημα τη θωράκιση της υγείας του προσωπικού της

Η Λουξ προχώρησε σε δωρεάν διαγνωστικά τεστ για το σύνολο των εργαζομένων της μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Λουξ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους της αλλά και στην κοινωνία, προχώρησε στην προληπτική μοριακή εξέταση PCR  για το σύνολο του προσωπικού της μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών.

Ειδικότερα, με στόχο την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του ιού η Λουξ, έχοντας ως κύριο μέλημα τη θωράκιση της υγείας του προσωπικού της προσέφερε τη δυνατότητα δωρεάν διεξαγωγής διαγνωστικών ελέγχων για την ανίχνευση του κορωνοϊού.

Στα 70 χρόνια πορείας της, η εταιρία ακολουθεί πιστά σημαντικές αρχές, όπως ο σεβασμός και η ασφάλεια των εργαζομένων, αλλά και η απόλυτη συμμόρφωση με τις αποφάσεις της Πολιτείας εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της.

*Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία.

Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά