Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Protergia δίνει την ενέργεια της στην Πάτρα

Η Protergia δίνει την ενέργεια της στην Πάτρα

Νέο κατάστημα, στον πεζόδρομο της Ρ. Φεραίου

Η νέα εποχή της ενέργειας έρχεται στην Πάτρα καθώς ανοίγει το πρώτο φυσικό κατάστημα της Protergia, του Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, στην πόλη. Από τις 17 Σεπτεμβρίου, το νέο κατάστημα στην Πάτρα, στον εμπορικό πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στο νούμερο 115, αποτελεί το τέταρτο της εταιρείας στη χώρα και φιλοδοξεί να φέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Protergia πιο κοντά στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης.

Η Protergia που αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιώτη παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας και τον μεγαλύτερο ιδιώτη πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου απευθύνεται πλέον, μέσω του νέου καταστήματος, απευθείας στο καταναλωτικό της κοινό στην Πάτρα και προσφέρει τις υπηρεσίες της από κοντά, αναπτύσσοντας το δίκτυο καταστημάτων της, με φρέσκο και μοντέρνο σχεδιασμό.

Ως ο μεγαλύτερος ιδιώτης πάροχος στη χώρα με μερίδιο που ξεπερνά το 6,5% και αγγίζει τους 250.000 πελάτες, η Protergia υποστηρίζει τις ανάγκες των πελατών της για ανταγωνιστικές τιμές και σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα. Στο νέο κατάστημα, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρησή σας καθώς και καινοτόμα προϊόντα. Συγκεκριμένα, η Protergia προσφέρει την υπηρεσία Net Metering, ένα «προσωπικό» δηλαδή φωτοβολταϊκό σύστημα όπου υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής προσωπικής ηλιακής ενέργειας στην επιχείρηση ή στο σπίτι. Επίσης, στο νέο κατάστημα της Protergia μπορείτε να ενημερωθείτε για τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης καθώς και για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες και προϊόντα της εταιρείας.

Στην καρδιά της πόλης της Πάτρας, η επιθυμία της Protergia για συνεχή αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών της γίνεται για άλλη μία φορά πραγματικότητα ενώ θα συνεχίσει και με άλλα καταστήματα στη χώρα. Η νέα εποχή στην αγορά ενέργειας έφτασε στην Πάτρα και σας περιμένει να την ζήσετε στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 115 από τις 17 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

 

*Το άρθρο αποτελεί προϊόν διαφήμισης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά