Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

TUI και Jet2 ακυρώνουν τα ταξίδια από Βρετανία για Κρήτη, Ζάκυνθο, Σαντορίνη και Μύκονο

TUI και Jet2 ακυρώνουν τα ταξίδια από Βρ...

Νέο πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό

Την ακύρωση των πακέτων διακοπών από τη Βρετανία προς την Κρήτη, τη Ζάκυνθο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο έως τις 22 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε η TUI, μετά την απόφαση της κυβέρνησης του Λονδίνου να επιβάλει υποχρέωση καραντίνας στις αφίξεις από αυτά τα νησιά, από τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ακύρωση ταξιδιών προς Κρήτη έως και τις 20 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε και η Jet2.

Εκπρόσωπος της TUI σχολίασε πως η κατά τόπους αξιολόγηση της επιδημιολογικής κατάστασης ως προς τις αποφάσεις για καραντίνα είναι καλοδεχούμενη, αλλά επέκρινε τη βρετανική κυβέρνηση για τη μικρή χρονική προειδοποίηση.

Αμφότερες οι ταξιδιωτικές εταιρείες καλούν τους πελάτες τους που επηρεάζονται να αλλάξουν τις κρατήσεις τους ή να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων.

Οι ακυρώσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια της απόφασης της βρετανικής κυβέρνησης να επιβάλει καραντίνα στους ταξιδιώτες από επτά ελληνικά νησιά, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων που έχει παρατηρηθεί. Το μέτρο τίθεται σε ισχύ από την Τετάρτη στις 4 π.μ. Ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών ανακοίνωσε ότι Λέσβος, Τήνος, Σέριφος, Μύκονος, Κρήτη, Σαντορίνη και Ζάκυνθος καταργούνται από τη λίστα των ταξιδιωτικών εξαιρέσεων και μπαίνουν στην «κόκκινη λίστα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις