Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι βρέθηκε έξω από το κλεμμένο αυτοκίνητο των δραστών που ανατίναξαν τα ΑΤΜ στην Πάτρα

Τι βρέθηκε έξω από το κλεμμένο αυτοκίνητ...

Εντοπίστηκε σε χωράφι στον Νέο Ερινέο

Σε χωράφι στον Νέο Ερινεό εντόπισε χθες η Ασφάλεια Πατρών το αυτοκίνητο μάρκας ΒΜW με το οποίο φέρονται να διέφυγαν οι 5 δράστες της ανατίναξης των τριών ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Περιβόλα της Πάτρας. Το συμβάν έγινε ξημερώματα του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου με λεία 242.600 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr περιμετρικά του αυτοκινήτου το οποίο ήταν σε καλή κατάσταση και όχι καμμένο, όπως συνηθίζεται σε κάποιες περιπτώσεις, βρέθηκαν, ένα πλαστικό μπουκάλι και πετσέτα με ίχνη φωτιάς. Επίσης το αυτοκίνητο είχε σπασμένα τζάμια. Το όχημα είχε κλαπεί στις 3/9 από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Δυτικής Ελλάδας ερευνά εξονυχιστικά το όχημα και για αποτυπώματα αλλά και για βιολογικό υλικό ενώ τα ευρήματα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα,

 

Για το συμβάν του Σαββάτου η αστυνομία ανακοίνωσε:

 "Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε αγνώστων δραστών για έκρηξη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Πιο συγκεκριμένα, χθες τα ξημερώματα, οι πέντε δράστες ενεργώντας από κοινού μετέβησαν σε εμπορικό κέντρο στην Πάτρα, όπου αφού παραβίασαν την κεντρική θύρα εισόδου εισήλθαν στο εσωτερικό του και προκάλεσαν φθορές με έκρηξη σε τρεις αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές (ATM).

Αμέσως μετά την έκρηξη οι δράστες αφαίρεσαν από τα ATM κασετίνες, που περιείχαν συνολικά μεγάλο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή. Στον τόπο του περιστατικού περισυνελέγησαν συνολικά 55.860 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις