Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Πάτρα

Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Πάτρα

Πέμπτη 3, Παρασκευή 4 και Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τη Πέμπτη 3, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου το bazaar που διοργανώνει στη Πάτρα, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου (ώρες 09:00 - 14:00 & 17:00 – 21:00 την Κυριακή)

Μικροί και μεγάλοι με απόλυτη ασφάλεια θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών, σχολικών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών που στηρίζει πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο bazaar μπορείτε να βρείτε: καλοκαιρινά είδη, μπάλες, χειροποίητες κατασκευές, είδη σπιτιού καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές κι άλλα πολλά!

Τα παραπάνω ειδή μπορείτε να τα βρείτε και στο κατάστημα«Το Χαμόγελο του Παιδιού» που θα λειτουργήσει στην Ερμού 62Β στην Πάτρα, από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως Σάββατο  19 Σεπτεμβρίου (ωράριο καταστημάτων )

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ ή επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

Μας περιμένουν όλους!

Με την υποστήριξη του Δήμου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά