Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πάντα ωραία Μισέλ Πφάιφερ εντυπωσίασε τους ακόλουθους της στο instagram

Η πάντα ωραία Μισέλ Πφάιφερ εντυπωσίασε ...

Ποστάροντας μία φωτογραφία της από τη συνεργασία της με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στην ταινία του 1996, "Υπόθεση Πολύ Προσωπική"

H ξανθιά Αμερικανίδα ηθοποιός Michelle Pfeiffer είναι παντρεμένη εδώ και 26 χρόνια και μάλιστα πολύ ευτυχισμένη με τον David E. Kelley αλλά όπως γράφει σε ανάρτηση του το hellomagazine.com, δεν ήταν οι ώμοι του συζύγου της, στους οποίους καθόταν περιχαρής στην φωτ. που ανέβασε στο πιο τελευταίο της post στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η όμορφη ηθοποιός του «Stardust», των «Επικίνδυνων Σχέσεων», του «Σημαδεμένου», του «Τεκίλα σανράιζ», του «Μπάτμαν επιστρέφει» και άλλων κινηματογραφικών επιτυχιών, στα 62 της χρόνια σήμερα αλλά πάντα γοητευτική και σε φόρμα, αναστάτωσε ευχάριστα τους φαν της ανεβάζοντας μία παλιότερη, πολύ ωραία φωτογραφία της με τον επίσης άκρως γοητευτικό ηθοποιό Robert Redford, στα 84 του χρόνια σήμερα, από μία χαρακτηριστική σκηνή της αισθηματικής περιπέτειας «Up Close & Personal – Υπόθεση Πολύ Προσωπική» του Τζον Άβνετ όπου οι δυο τους συνεργάστηκαν περίφημα το 1996. Στη φωτ. Η Μισέλ Πφάιφερ κάθεται στους ώμους του Ρόμπερτ Ρέντφορντ και χαμογελά πλατιά στο φακό σ’ ένα πλάνο που είναι τραβηγμένο στη θάλασσα, με τον Ρέντφορντ μάλιστα να έχει ανοικτό το χακί πουκάμισο του αφήνοντας γυμνό το τριχωτό του στέρνο.

Μπορεί η Μισέλ Πφάιφερ που στην ταινία αυτή έκανε μία νεαρή δημοσιογράφο που με το ταλέντο και φωτογένεια της και με τη βοήθεια του βετεράνου δημοσιογράφου Γουόρεν Τζάστιν (Ρέντφορντ) ανεβαίνει τα σκαλιά της επιτυχίας, να είχε παραδεχθεί πως σε μικρή ηλικία ήταν ένθερμη θαυμάστρια του Ρέντφορντ και πως με τη συνεργασία μαζί του, ένα όνειρο της έγινε πραγματικότητα, ωστόσο στην πραγματική της ζωή παραμένει πάντα ερωτευμένη και αγαπημένη με το σύζυγο της, τον τηλεοπτικό παραγωγό και σκηνοθέτη David E. Kelley.

Με τον David E. Kelley η Michelle Pfeiffer γνωρίστηκε το 1993 σ’ ένα ραντεβού στα τυφλά, όταν συναντήθηκαν για bowling ενώ 10 μήνες μετά ήσαν επίσημα ζευγάρι. Η Michelle Pfeiffer βρισκόταν στη διαδικασία υιοθεσίας της κόρης της, Claudia, όταν γνώρισε τον David (64 χρονών σήμερα) και ο γιος που απέκτησαν, ο John γεννήθηκε 9 μήνες αφότου παντρεύτηκαν. Στην 25η επέτειο του γάμου τους, η Μισέλ Πφάιφερ ενημέρωσε τους Instagram followers της ότι ο άνδρας της την κάνει πάντα να νιώθει ως το «πιο τυχερό και χαρούμενο κορίτσι στο δωμάτιο».

Όσο για τον Robert Redford ήταν παντρεμένος με την Lola Van Wagenen από το 1958 έως το 1985 που χώρισαν ενώ με την τωρινή σύζυγό του, την 63χρονη ζωγράφο Sibylle Szaggars, παντρεύτηκαν το 2009 στο Αμβούργο.

Σε συνέντευξη του στο AARP The Magazine ο Ρέντφορντ έχει πει για την Sibylle Szaggars: «Είναι ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο. Είναι νεότερη στην ηλικία από μένα και Ευρωπαία, κάτι που μου αρέσει πολύ, έτσι μαζί της κυλά η νέα μου ζωή».

Όλες οι φωτ. είναι από την ανάρτηση του www.hellomagazine.com και το άρθρο της Hannah Hargrave.

*Το φιλμ "Υπόθεση Πολύ Προσωπική" το είχαμε δει και στην Πάτρα τον Οκτώβριο του 1996 στο σινε Ελίτ της Αγίου Νικολάου.

Nα προσθέσουμε πως η δημοφιλής και αγαπητή ηθοποιός φρόντισε στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram ν' ανεβάσει και μία φωτογραφία του ηθοποιού Τσάντγουικ Μπόουζμαν του "Μαύρου Πάνθηρα" που έφυγε την περασμένη Παρασκευή από τη ζωή στα 43 του μόλις χρόνια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Η Μichelle Pfeiffer με τον σύζυγο της David E. Kelley.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight