Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντώνης Χαροκόπος: Η Μονάδα Σπαστικών Παίδων Πατρών πρέπει να λειτουργήσει άμεσα

Αντώνης Χαροκόπος: Η Μονάδα Σπαστικών Πα...

Όπως αναφέρει ο κ. Χαροκόπος, η δομή αυτή δεν έχει ξεκινήσει να λειτουργεί καθώς δεν υπάρχει ο απαραίτητος υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Με επερώτηση που κατατέθηκε στις 29/7/20 προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας αναδεικνύεται η σημαντικότητα λειτουργίας της Μονάδας Σπαστικών Παίδων και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Πατρών.

Μία σημαντική δομή που θα συνέβαλε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών με βαριές αναπηρίες και θα αποτελούσε «ανάσα» για τις οικογένειες, δεν έχει ξεκινήσει να λειτουργεί καθώς δεν υπάρχει ο απαραίτητος υλικοτεχνικός εξοπλισμός, επισημαίνει ο Αντώνης Χαροκόπος, Περιφερειακός Σύμβουλός Δυτικής Ελλάδας, Γ’ Αντιπρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Πρόεδρος του ΔΣ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων.

Στη προγραμματισμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, είναι απαραίτητο να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το στάδιο εξέλιξης των διαγωνισμών, την ημερομηνία παράδοσης της δομής στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Καραμανδάνειο» και το σημαντικότερο, πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία του, τονίζει ο κ. Χαροκόπος και προσθέτει πως η Μονάδα Σπαστικών Παίδων και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας, με δυναμικότητα 100 ατόμων πρέπει να λειτουργήσει άμεσα, με τον απαιτούμενο εξοπλισμό και το απαραίτητο επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις